MBK...makan & jenjalan

MBK...makan & jenjalan

lepas dah berpanas2 kat stadium.. Mummy Ayu ngan Linda gie makan kat MBK kat tingkat 5 tu..ada 1 restauran Halal memang famous lah ...

Read more
Sports Day semalam

Sports Day semalam

semalam pagi..Mummy Ayu gie tengok sukan sekolah Ian & Iris actually..semalam 2nd day yg 1st day tu..sukaneka kat sekolahapi time t...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum  salam jumaat selamat pagi semua ☺

Read more
Semalam petang.....

Semalam petang.....

petang semalam... Mummy Ayu ada mesyuarat kira 1st official meeting utk Mummy Ayu la.. perwakilan ni..mcm perkep gak la...kat sini ...

Read more
Everyone!!!

Everyone!!!

assalamualaikum and good morning everyone!!! semoga sihat & ceria pagi ni kat tempat kerja, kat rumah.. di mana saja anda ber...

Read more
Potluck picnic...weekend lepas

Potluck picnic...weekend lepas

sabtu lepas... kami2..yg diperantauan ni..buat potluck  makan ramai2..bfast pagi tu kat playground bawah tu ni kali kedua since Mum...

Read more
Wenesday!!

Wenesday!!

assalamualaikum and morning semua selamat hari rabu!! :-)

Read more
Headache

Headache

assalamualaikum.. morning semua (dah nak tengahari dah pun) pening la pagi ni mcm2 kena fikir, mcm2 kena settlekan emmmmmmm...

Read more
Betul ker???

Betul ker???

assalamualaikum and selamat petang semua lambat update lagi.. ada member tag kat FB... and Mummy Ayu pun share jugak kat FB betul...

Read more