Suka la dia....dapat hadiah ~ Birthday Ian Part 3

Suka la dia....dapat hadiah ~ Birthday Ian Part 3

as usual.. bila birthday mesti dapat hadiah punya and...bila buat makan2 mcm ni banyak la dapat hadiah suka la Ian.. malam..lep...

Read more
Entry makanan sahaja ~ birthday Ian Part 2

Entry makanan sahaja ~ birthday Ian Part 2

ok.... nie memang entry pic makanan sahaja sila lah lapar  he he he... ok..birthday kek..harus lah kan beli jer.. memang diao...

Read more
Majlis makan makan sempena birthday Ian ~ Part 1

Majlis makan makan sempena birthday Ian ~ Part 1

ok...jom kita story pasal birthday Ian hari tu.ok? but step by step la  (ada banyak part) ok..sabtu tu dah start busy dah actuall...

Read more
D'oro Coffee

D'oro Coffee

semalam petang...balik keja kuar jab..gi tukar kasut Ian settle bab kasut.. singgah jab..minum kopi kat sini D'oro Coffee.. ...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum selamat pagi semua salam selasa!!! :-)

Read more
Intro dulu....

Intro dulu....

alhamdulillah juga... selesai sudah..majlis makan2 Mummy Ayu... Ahad lepas.... bersempena....birthday Ian cantik kan..birthday ke...

Read more
Daddy balik..yeah!!!

Daddy balik..yeah!!!

assalamualaikum.. selamat petang semua lambat update.. busy busy busy!!! mcm2 nak cerita  but quick update dulu.. alhamdu...

Read more
Choc chip cookies ~ utk classmate & teacher2 Ian

Choc chip cookies ~ utk classmate & teacher2 Ian

semalam...siap dah packing2 choc chip cookies utk Ian bawak ke sekolah pagi ni utk classmate dia & cikgu2 dia kat sekolah ........

Read more
Selamat Ulangtahun Kelahiran ke 11 ~ Muhammad Adrian Zikri

Selamat Ulangtahun Kelahiran ke 11 ~ Muhammad Adrian Zikri

assalamualaikum semua salam jumaat!! hari ni.....hero encem Mummy Ayu sorang ni ....genap 11 tahun alhamdulillah.... syukur ke hadra...

Read more