Happy Friday!!!

Happy Friday!!!

assalamualaikum  good morning semua salam Jumaat!!! :-) # look forward to next friday

Read more
Special delivery.....

Special delivery.....

ni dia.... diterbangkan khas dari Malaysia... ayam goreng mc'd ...for Iris suka la dia dapat dari hari tu dok minta belikan  ...

Read more
Sawadhika!!!

Sawadhika!!!

alhamdulillah... petang semalam...actually...dah malam gak la baru sampai kat rumah Mummy Ayu yang ditungggu..... my brother.. Dido ...

Read more
Are you ready????

Are you ready????

assalamualaikum.. good morning salam khamis!!! are you ready????

Read more

Sian baby ni

jumpa short video ni .. kat FB tadi he he he sian baby ni.. terperanjat dia dok syok syok tu

Read more
TODAY

TODAY

hari ni... 22 MAC 2017 Ian & Iris dok counting jer ke tarikh hari ni emm... sbb ada tetamu nak datang  petang nanti dia sampa...

Read more
Wishing you....

Wishing you....

assalamualaikum... good morning happy wednesday!! :-)

Read more
My garden.....

My garden.....

he he he.. garden lah sangat kan boleh la..sbb senang nak jaga hari tu beli bunga kecik2 ni..kat IKEA hari ni..beli lagi.... bu...

Read more
Busaba - lunch semalam

Busaba - lunch semalam

semalam .. lunch time  Mummy Ayu ada function makan2 .. di Busaba Rest dalam kul 11 kami gerak dah ke sana..naik van kuar awal..sbb...

Read more
BBQ .. ahad malam

BBQ .. ahad malam

petang tu...sempat gak buat choc brownies.... untuk malam tu.. tu dia...mcm2 ada mee hoon guyeng, apam warna warni, carrot cake...

Read more
Your world

Your world

assalamualaikum good morning salam selasa :-)

Read more
The lucky winner is.....

The lucky winner is.....

nie serius memang bertuah la... sbb masa 1st pilih tak menang dah buat 1st call pun takde respon and.. 2nd call pun..still no respon...

Read more
 One new winner....

One new winner....

okay... memandangkan sampai sekarang sorang lagi winner giveaway Mummy Ayu hari tu still tak respon (sorang dah respon dah) so....

Read more
Sukaneka....

Sukaneka....

dalam kul 4 mcm tu.. kami dah ready nak mula sukaneka hadiah-hadiahnya.. Ian & Iris.. ready dah!! Ian busy plak petang ...

Read more
Sabtu lepas....

Sabtu lepas....

sabtu lepas... kami ada sukaneka & bbq so...malam hari jumaat tu kami dah serbu makro utk beli barang2...mana yg patut ...

Read more
Weekend lepas......

Weekend lepas......

semalam petang.. aktiviti rutin tiap2 minggu swimming sabtu tak pegi, ganti ahad kali ni... Mummy Ayu ngan jiran sebelah rumah ...

Read more
Last call......

Last call......

last chance.... last call... kalau sampai petang ni.. after lunch 2.00 pm to be exact takde email or takde news dr 2 orang la...

Read more
Have a great week!!!

Have a great week!!!

assalamualaikum selamat pagi happy monday!! semoga semua yg kita rancang berjalan dengan lancar in sya Allah nak coupon free....

Read more