Uniform settle!

Uniform settle!

assalamualaikum salam khamis pagi ni, gi sekolah kejab sepatutnya hari dah start dah but extend lagi...sampai 28 ogos so...cu...

Read more
Roti Jala

Roti Jala

weekend lepas... terasa nak makan roti jala so....tunggu weekend, baru la rajin men'jala' Ahad tu..masak kari untuk lunch ...

Read more
Bantuan Kecemasan Banjir Cambodia ~ The Telekung Project

Bantuan Kecemasan Banjir Cambodia ~ The Telekung Project

sharing is caring as usual... kalau ada peluang untuk berbuat amal Mummy Ayu mesti share kat sini so..sama2, kita ramai2 boleh me...

Read more
Welcome August!!!

Welcome August!!!

assalamualaikum salam rabu selamat pagi :-) dah masuk bulan ogos dah kejab jer.... pejam celik pejam celik nanti dah hujung...

Read more
Ceri

Ceri

kat sini.. memang puas hati makan buah fresh + murah mcm fresh ceri ni now dah musim dia so..memang banyak jual and..murah ...

Read more
Last day ~ FAME Sale!

Last day ~ FAME Sale!

dah last day, baru nak sibuk2 beli he he nasib baik sempat terjah... terus ke wesite je kali ni register & terus order FAME...

Read more
After You

After You

lepas dah penat, jenjalan tu...kami singgah kat sini jab "After You" lepak2..makan ice cream minum kopi,,,, After Y...

Read more
Stationary shopping!!!!

Stationary shopping!!!!

sabtu lepas... kuar jab...ngan Ian & Iris gi Silom jer kejab.... dah tak tau nak ke mana pun so..gie dekat2 jer.. and..layan ...

Read more
Semalam

Semalam

assalamualaikum salam selasa good morning rasa mcm ari isnin plak sebab .. semalam kat sini v v v cuti :-) Jumaat...

Read more