Car boot sale 2??? Nak lelong novel murah-murah jer...

Car boot sale 2??? Nak lelong novel murah-murah jer...

assalamualaikum salam jumaat selamat petang lambat plak update ari ni he he he okies...mcm nak wat... car boot sale kali kedua kat blog Mumm...

Read more
Siap dah photobook!

Siap dah photobook!

semalam sampai dah photobook raya Mummy Ayu photobook pertama since balik ni oh..kedua... sbb yg 1st masa balik tu banyak dah koleksi photob...

Read more
Thursday...

Thursday...

assalamualaikum salam khamis selamat pagi semua ❤❤❤

Read more
Bekal breakfast...

Bekal breakfast...

menu pagi ni mee hoon singapore daging + kuah cili kicap Mummy Ayu memang x breakfast kat umah sebelum gi opis so...kena la bawak breakfast ...

Read more
Good morning!

Good morning!

assalamualaikum salam rabu good morning semua :-)

Read more
Mendoakanmu cara ku mencintaimu...

Mendoakanmu cara ku mencintaimu...

ahad baru ni baru la berkesempatan mengunjungi pusara kesayanganku... Al Fatihah buatmu doa tak pernah putus ku kirimkan  moga Didi damai di...

Read more
Projek Kopi

Projek Kopi

Mummy Ayu kan memang peminat tegar kopi but cuba reduce la jugaks but...kalu ke Senawang memang x miss Projek Kopi ni la cafe ni kat luar My...

Read more
Foods

Foods

menu hari raya sbb still raya plus adik2 balik (yg raya KL tu)  semua request nak makanan raya so..here we are nasi impit, sambal goreng kua...

Read more
Mini pelamin ~ DIY

Mini pelamin ~ DIY

untuk majlis pertunangan adik Mummy Ayu last week semua pun DIY sendiri jer masak2 sendiri (ada la kuih tempah skt) susun atur, kemas2 ... o...

Read more
Alhamdulillah... adik bungsu perempuan

Alhamdulillah... adik bungsu perempuan

 alhamdulillah sabtu lepas majlis pertunangan adik perempuan Mummy Ayu selamat berlangsung dah Wani..adik perempuan bungsu kami the only ana...

Read more
Good morning!

Good morning!

assalamualaikum salam selasa good morning!!! :-)

Read more