Derma darah

Derma darah

semalam punya cerita... ada kempen derma darah kat opis emmm..dulu Mummy Ayu pernah derma darah sekali je masa belajar kat ITM dulu lepas de...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning pagi ni hujan alhamdulillah.. hujan di pagi Jumaat :-) semoga semua urusan kita semua dipermudahka...

Read more
Next project...my sis

Next project...my sis

as usual... Mummy Ayu la yg merajinkan diri wat checklist book ni kali ni utk adik perempuan bungsu kami yg bertunang hari tu  semalam siap ...

Read more
Sanwiches...

Sanwiches...

assalamualaikum salam khamis good morning sanwiches utk breakfast this morning egg mayo sardines crab :-)

Read more
Wednesday

Wednesday

assalamualaikum salam rabu good morning!!! :-)

Read more
Hanya Rindu ~ Andmesh

Hanya Rindu ~ Andmesh

lately ni Mummy Ayu suka sangat ngan lagu ni Hanya Rindu by Andmesh first time dgr ngan Wani..dlm keta of coz terus sayu  bait lagu dia kena...

Read more
SB Crepe ~ durian crepe, nutella, cheese and mcm2 la...

SB Crepe ~ durian crepe, nutella, cheese and mcm2 la...

malam semalam Mummy Ayu layan ni emmm....Mummy Ayu kan giler choc so...yum yum la nutella, crepe, cream gabungan yg power and the best part....

Read more
I'm Underage But I'm Not A Child ~ Japanese Movie

I'm Underage But I'm Not A Child ~ Japanese Movie

semalam kawan opis cita pasal satu Japanese Movie ni plot cerita mcm comei je so...try la cari and turn out its just a movie.. so..layan je ...

Read more
Jamuan raya

Jamuan raya

last week punya cerita bawak Ian & Iris gi opis kejab (dlm haft day mcm tu je) sbb ada jamuan raya and masing2 heboh nak tgk tempat kerj...

Read more
Tuesday

Tuesday

assalamualaikum salam selasa selamat pagi!!! hari ni boss takde tapi keja ada je happy working guys!

Read more
Monday morning

Monday morning

assalamualaikum salam isnin good morning   miss my coffee lupa nak tekan pagi tadi dah la sejuk2 kat opis ni pagi tadi ujan kengkawan... how...

Read more