Dating ngan Ian

selamat pagi
bestnya pagi nie...
esok dah cuti lagi
plus ari nie pun boss tak de
lagi la best..
he he he
nak gi mamam
but jengah sini jab
buat entry sikit (pic dah edit semalam)
so...pagi nie nak story pasal
gie dating ngan Ian
salah satu dalam senarai list to do last week
tgk Shrek ngan Ian
but dear my little princess
sowie ye..kena tinggal ngan Tok Umi
sbb Iris tecik lagi
tgk dapat upah bantal merah
before kena tinggl...
Isnin pagi..lepas siap masak
gie JJ, jenjalan jab
pas tu booking tiket
dapat tiket kul 1.10
so..lepas Iris balik ngan Tok Umi
me, Ian & my sis Shira
mamam dulu
tgk..Ian sibuk nak tgk cita gergasi ijau
mula masuk dalam wayang..gelap je
Ian dah suspen...
"Mummy..kenapa gelap?"
"belum start lagi, gelap la"
ada la kejab, dia dok ngan Mummy
bila dah mula tu..dia ok jer
plus lupa nak bawa jaket dia
nasib dia tak sejuk plak
apa pun cita Shrek tu memang best sesangat
Ian pun cakap kelakar sangat
harus nanti kuar DVD beli
sapa sapa yg lum tgk,
gie la tgk..bawak kids..mesti enjoy punya!!
ha...ni lagi satu cita yg nak tgk pas ni...
TOY STORY 3
tgk dia punya trailer
tersangat la best!!!
Ian pun kata
"Mummy, nak tgk cita nie lepas nie"
ala dear..cita nie bulan depan baru kuar..
nanti kita gie tgk lagi yer...
----
ok la..nak gi mamam jab
sambung lagi nanti yer...

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

12 comments:

  1. mr daddy tkde ke..sian iris tk dpt ikut ye..suka la ian mummy bw jln2 tgk wyg

    ReplyDelete
  2. uwahhh.. seronok kemain si ian yer...

    kekeke.. entah bile la i ngan farrihin nak having mother n son day nie.. ahahaha

    ReplyDelete
  3. mama tisya ~ cik daddy keja..ari selasa baru cuti..iris tecik lagi, takut dia ngamuk kat dalam wayang tu..Ian pun umur 3 tahun baru bawak tgk wayang

    fida ~ Ian..suka sangat...sikit ari lagi leh la bawak farrihin tgk wayang..

    ReplyDelete
  4. waaaa bestnye ian dpt tgk shrek..sian iris..hehe..
    emm kita pn plan nk bawa aQeel tgk toy story 3 tu..hehe

    ReplyDelete
  5. waaaa bestnye ian dpt tgk shrek..sian iris..hehe..
    emm kita pn plan nk bawa aQeel tgk toy story 3 tu..hehe

    ReplyDelete
  6. sian iris kena tinggal ye :D

    ReplyDelete
  7. bestnya jalan2 tengok wayang..eja ni dah 2 tahun tak tengok wayang...huhuhu...

    ReplyDelete
  8. huarghhh dah tgk shrek yer.. jelesnye.. ni tak sabar nak bawak zara tgk wayang.. first time ni nak bawak.. tak tau bole ke tak nanti huhuhu

    ReplyDelete
  9. Memang looking forward nak nonton Shrek tu...best ek..tak sabar nyer

    ReplyDelete
  10. suziey ~ tu la ayu pun nak bawak ian tgk toy story tu..memang serius mcm best sgt!!

    mamamarissa ~ iris tecik lagi la, tak berani nak bawak..takut dia ngamuk kat dalam tu.lari sian.

    Ieja ~ ayu pun baru baru gak berjinak balik after tinggal more than 3 years..biasa la..dah ada anak kan..

    Nurhayati ~ best sesangat..hope zara tak ngamuk nanti...nanti story yer..

    Aleyn ~ cepat la gi tgk..memang best + kelakar + touching = best sesangat!!!

    ReplyDelete
  11. syoknye dating berdua.... sian iris kene tggal...

    anak2 saya pon sebok gak ajak tgk shrek nih... tgkla ujung mggu nih kot!!!

    ReplyDelete
  12. mesti tonton shrek ni nanti.sonok kan Ian?eh dear,bes kan keluar dgn anak bujang kita ni,terasa bangga kan..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...