I love you till the end!!!

esok wedding anivessary Mummy Ayu ngan cik Daddy yg ke enam tahun
kejab je ye dah 6 tahun
so....esok cik daddy busy
kerja sampai malam
semalam dah gie dating & dinner
kira advance celebration la
apa pun harap kebahagian kita berkekalan selama lamanya
Mimi happy sangat jadi ur wife
tambah tambah lagi
ngan kehadiran 2 cahayamata kita
bukti kasih sayang kita
IAN & IRIS tu je la kot
----
nak tau tak??
waktu wedding Mummy Ayu nie
my BFF..Net kena bertugas jadi mcm flower girl la
(waktu kat side my hubby)
dia kena bagi bunga telur
untuk sapa yg tepung tawar pengantin
bila ingat balik sekarang
kelakar je...
siap kitaorg kata
kalu tau kita akan jadi bestfriend time tu
dah tentu kita posing sakan kat atas pelamin tu
ha ha ha
(pic ini pun ngan kelulusan dr tuan empunya badan yer)
apa pun tq so much yer Net...

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

17 comments:

  1. mummy ayu, anniversary mamasue plak hari ni...btw,pelamin kite nak dekat sama lah you...

    ReplyDelete
  2. epi anniversary ye ayu....moga jodoh berpanjangan dan bahagia selalu

    ReplyDelete
  3. happy anniversary....semoga rumahtangga yg dibina hingga ke syurga..

    p/s: ramai lak blogger yg sambut anniversary 2/3 hari ni...

    ReplyDelete
  4. Happy Anniversary Ayu...Moga berkekalan sampai ke anak cucu...& dimurahkan rezeki selalu...Amin.

    ReplyDelete
  5. Happy Anniversary Ayu... semoga berkekalan selama2nya..bahagia hingga ke akhir hayat & anak cucu...

    ReplyDelete
  6. ahahahaha... tak tahan nengok muke nett , macam ade keayuan di disebalik wanita gagah! ... tapi sweet arr korang...

    btw , cantik arr baju kawen u..

    ReplyDelete
  7. kah kah kah..kalo aku tau nak jadi BFF ko time tu....aku dok tgh2 antara korang dua......ngeh ngeh...sakit bontot siott...dok simpuh lama cam tu.......tapi apa2 pun ko cantik time tu...1st nampak ko naik ke pentas, aku terdetik " mak aiiii tepung gomak!!" kahj khak kah

    ReplyDelete
  8. Semoga berbahagia hingga ke nafas terakhir kak..

    ReplyDelete
  9. owh,6th annibeseri dah..romantik2 slalu k ;)

    ReplyDelete
  10. 6 tahun sudah, congrats dear & happy 6th anniversary...muahssss

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. mamasue ~ ramai tul blogger yg sambut wedding anivessary bulan nie kan...tq...same goes to u dear!!

    MUMMYAR ~ amin...tq!!

    Ayu ~ tq dear..amin!!

    ICA ~ amin..

    Mummy Dasy ~ amin..

    Em's Family ~ tq dear!

    Fida ~ he he he..tu la..apa pun tq dear!

    Net ~ ha ha ha..tu la..harus la posing posing kan kalu tau..

    MommyYen ~ tq dear!!

    mama naufal ~ amin..ma acih!

    mama_umar_maryam ~ ma acih..tu la harap harap cik daddy tu ramantik..tapi biasa biasa jer...

    mamamarissa ~ tu la..kejab je rasa..apa pun tq dear!!

    ReplyDelete
  13. wah...dah 6 tahun... congrate ye kak ayu... dpt gak nengok pic wedding akak... n the only one Notti Netti... mcm budak sekolah tadika dah duduk cam 2..hehehee chomel sgt2 die..

    ReplyDelete
  14. Oyat ~ tq ....he he he..tu la..

    ReplyDelete
  15. alamak sorry terlambat..
    happy anniversary..
    lain la muke ayu dulu2

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...