Ceri

Ceri

kat sini.. memang puas hati makan buah fresh + murah mcm fresh ceri ni now dah musim dia so..memang banyak jual and..murah ...

Read more
Last day ~ FAME Sale!

Last day ~ FAME Sale!

dah last day, baru nak sibuk2 beli he he nasib baik sempat terjah... terus ke wesite je kali ni register & terus order FAME...

Read more
After You

After You

lepas dah penat, jenjalan tu...kami singgah kat sini jab "After You" lepak2..makan ice cream minum kopi,,,, After Y...

Read more
Stationary shopping!!!!

Stationary shopping!!!!

sabtu lepas... kuar jab...ngan Ian & Iris gi Silom jer kejab.... dah tak tau nak ke mana pun so..gie dekat2 jer.. and..layan ...

Read more
Semalam

Semalam

assalamualaikum salam selasa good morning rasa mcm ari isnin plak sebab .. semalam kat sini v v v cuti :-) Jumaat...

Read more
Busy???

Busy???

assalamualaikum salam khamis good morning semua emm..baru nak update..utk minggu ni ntah apa2 yg di busy kan.. tak tau la :-)...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat selamat pagi.... :-) have a good day!!!

Read more
Choc cupcakes.....punya cerita & resepi sekali.

Choc cupcakes.....punya cerita & resepi sekali.

assalamualaikum salam khamis selamat pagi... pagi ni....layan choc cupcakes cupcakes by Mummy Ayu topping by Iris punca y...

Read more
K Drama ~ Are You Human?

K Drama ~ Are You Human?

lama tak wat review cita korea actually...lama gak tak layan cita kore.. layan haft way.. boring .. stop but cita ni..memang dinanti2 k...

Read more
Sabar

Sabar

assalamualaikum salam rabu good morning!!

Read more
Farewell...till we meet again!!!

Farewell...till we meet again!!!

assalamualaikum salam selasa good morning semua... last saturday kami ke airport bukan sbb nak balik or gi mana2.. but sent...

Read more
REDHA

REDHA

assalamualaikum salam isnin redha dgn ujian & ketentuan Allah adik lelaki Mummy Ayu .. baru2 ni...ditimpa ujian motor dia...

Read more
Kenangan selamanya....

Kenangan selamanya....

assalamualaikum.. salam sabtu jarang update blog... ari sabtu and this is autopublish...of coz hari ni... 14 Jul antara tarikh yg ber...

Read more
Open house - the event!

Open house - the event!

majlis start kul 11 Mummy Ayu sampai 11 lebih gak la sbb siap2 sekali ngan Ian & Iris 3 of us.... tetamu dah mula datang ...

Read more