After so long...

After so long...

after so long...dok terperap kat rumah and..now dah leh kuar jenjalan semua but with new norm... ahad lepas, kami kuar la jenjalan gi Palm M...

Read more
Bela ikan plak...

Bela ikan plak...

sabtu lepas... bawak diaorang kuar lama dok rumah dah  masing2 heboh nak bela ikan plak emmm..jom tgk berapa lama tahan plus sorang budak te...

Read more
Make over office

Make over office

semalam...bos cuti so... amik kesempatan kemas2 opis after 5 months kat opis baru semalam baru make over and hasilnya ;-) alhamdulillah 2 ba...

Read more
Happy tuesday!!!

Happy tuesday!!!

assalamualaikum salam selasa good morning semua!!! :-)

Read more
Derma darah

Derma darah

semalam punya cerita... ada kempen derma darah kat opis emmm..dulu Mummy Ayu pernah derma darah sekali je masa belajar kat ITM dulu lepas de...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning pagi ni hujan alhamdulillah.. hujan di pagi Jumaat :-) semoga semua urusan kita semua dipermudahka...

Read more
Next project...my sis

Next project...my sis

as usual... Mummy Ayu la yg merajinkan diri wat checklist book ni kali ni utk adik perempuan bungsu kami yg bertunang hari tu  semalam siap ...

Read more
Sanwiches...

Sanwiches...

assalamualaikum salam khamis good morning sanwiches utk breakfast this morning egg mayo sardines crab :-)

Read more
Wednesday

Wednesday

assalamualaikum salam rabu good morning!!! :-)

Read more
Hanya Rindu ~ Andmesh

Hanya Rindu ~ Andmesh

lately ni Mummy Ayu suka sangat ngan lagu ni Hanya Rindu by Andmesh first time dgr ngan Wani..dlm keta of coz terus sayu  bait lagu dia kena...

Read more
SB Crepe ~ durian crepe, nutella, cheese and mcm2 la...

SB Crepe ~ durian crepe, nutella, cheese and mcm2 la...

malam semalam Mummy Ayu layan ni emmm....Mummy Ayu kan giler choc so...yum yum la nutella, crepe, cream gabungan yg power and the best part....

Read more
I'm Underage But I'm Not A Child ~ Japanese Movie

I'm Underage But I'm Not A Child ~ Japanese Movie

semalam kawan opis cita pasal satu Japanese Movie ni plot cerita mcm comei je so...try la cari and turn out its just a movie.. so..layan je ...

Read more
Jamuan raya

Jamuan raya

last week punya cerita bawak Ian & Iris gi opis kejab (dlm haft day mcm tu je) sbb ada jamuan raya and masing2 heboh nak tgk tempat kerj...

Read more