Allahuakbar..

Allahuakbar..

satu perkongsian yg menarik and perlu rasanya terus dikongsikan Allahuakbar betapa beruntungnya kita kita sbg umat Nabi Muhammad saw mari la...

Read more
Dalam kenangan & dalam doaku...

Dalam kenangan & dalam doaku...

my wedding invitation card dalam kenangan ku and dalam doa ku ... selalu moga kembali bersatu di sana nanti ... kau & aku ❤❤❤

Read more
16 years...

16 years...

assalamualaikum... salam jumaat selamat pagi hari ni...16 tahun yg lepas adalah tarikh Mummy Ayu & arwah suami disatukan so hari ni hari...

Read more
Sama plak....

Sama plak....

semalam la.. beli kuih talam pelangi ni sekali..lunch order Mc'D happy meal dapat toys ni eh eh.. sama plak kan??? toys ni..wat hiasan a...

Read more
Pink pink!

Pink pink!

another flower and its pink subhanallah cantik kan suka sangat bila tgk bunga2 mcm ni cantiks and..ada lagi bunga nak kuar tu suka suka!!!

Read more
Breakfast jom!

Breakfast jom!

menu pagi ni  v v v v v v mee guyeng & egg mayo sandwich jom mam dulu!

Read more
Smile :-)

Smile :-)

assalamualaikum salam khamis good morning semua!!! :-) senyum itu satu sedekah

Read more
Mrs. A

Mrs. A

disebabkan PKP ni nampak mcm lama lagi je tambah2 bab sekolah tu Mummy Ayu terjebak jugak membeli Mrs A Asus laptop for Ian & Iris utk t...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua!!! :-)

Read more
Mini garden ku...

Mini garden ku...

alhamdulillah dah balik rumah sendiri boleh la melayan mini garden yg comei ni  lum siap sepenuh nya mcm2 plan nak buat tapi pelan2 la ye ni...

Read more