Giveaway 3,000,000 viewers

Giveaway 3,000,000 viewers

 sedar x sedar dah 11 tahun Mummy Ayu berblog and....dalam diam dah hampir 3 juta kali kawan2 tgk, baca, jengah blog Mummy Ayu ni tq so much...

Read more
Have a beautiful day!!!

Have a beautiful day!!!

assalamualaikum salam khamis good morning semua  semoga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah :-)

Read more
"Giveaway makcik bawang by www.nieylanadia.com "

"Giveaway makcik bawang by www.nieylanadia.com "

 lama x join giveaway plus support kawan2 plus hadiah pun cedap nampak tu lama dah usha... he he he so..jom ramai2 join G iveaway makcik baw...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua  semoga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah :-)

Read more
Rainy....

Rainy....

assalamualaikum salam selasa  good morning semua pagi ni hujan sejuks... moga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah

Read more
Projek Kopi

Projek Kopi

last friday dapat my fav kopi...   alhamdulilllah dappp makin berseri plak kedai ni ngan pokok2 hijau tu 🌲🌳🌴 sapa nak try sapa2 dok area ...

Read more
Rendang cendawan

Rendang cendawan

semalam merendang jab bukan rendang ayam or rendang daging yer kali ni rendang vegetarian rendang cendawan emmm kawan kasi cendawan sampai 2...

Read more
After 3 days...with Kekasih Khayaan

After 3 days...with Kekasih Khayaan

tajuk..tak leh blah he he he bukan kekasih means... betul2 kekasih yer novel Mummy Ayu yg baru ni by Acik Lana "Kekasih Khayalan" ...

Read more
Good morning!

Good morning!

 assalamualaikum salam isnin good morning semua.... moga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah 💓💓💓

Read more
Good morning

Good morning

assalamualaikum salam khamis good morning semua pokok kawan kasi main cucuk2 je alhamdulillah..hidup elok and dah berbunga dah 🌸🌸🌸  

Read more