Shoplinks.Asia

Wednesday, February 22, 2017

FAME Soft Matte Lip Cream

ok..nak share 1 product ngan kengkawan..
rasanya ramai dah tau & dah pernah dengar dah..
FAME
sapa tak kenal kan???
is a cosmetic product yg diusahakan oleh one of famous blogger..
Filla ngan bff dia...Ellay & Peej 
product utama diaorang is... Soft Matte Lip Cream
and..pas tu..mcm2 produk lagi and diaorang kuarkan
and..baru2 ni...
diaorang kuarkan... 
travel kit for soft matte lip cream ni
and..Mummy Ayu tergoda nak try..
so..order la .. kebetulan agent Fame kat seremban
is junior masa sekolah dulu
so..laju jer pm dia and order..
and..masa Daddy dtg hari tu...
dapat lah..
travel kit matte lip cream (foc cosmetic pouch tu)
plus..bb cream

bila dah try lip cream fame ni
memang tak nak guna dah lipstick lain
sbb best sgt...
dlm travel kit ni..ada 5 warna
and..bekas dia comei2 jer
senang nak bawak ke mana-man

warna2 nya...
and my fav is ..... gossip
(dah order 1 lagi kat Nurul)

lip cream dr fame ni..
lembut sangat
masa apply tu..dah rasa lembutnya
and..bila pakai.....it long lasting
and...tak melekit pun mcm sesetengah lip cream
cepat jer kering but tak keringkan bibir kita
Mummy Ayu memang suka sgt..
and warna2 dia pun cantiks.
mcm nude tu pun..cun!!
rusty pun Mummy Ayu suka
but.....fav is gossip
so..its highly recommended
plus murah....kalau 1 set mcm yg Mummy Ayu beli ni..RM85 
dapat 5 warna & free pouch comei tu
but..kalau beli 1..just RM 29
murah kan??

nie copy dr FB ....
Kenapa FAME matte lip cream jadi viral di Malaysia?
----------------------------------------------
💋 Fame merupakan jenama terawal mengeluarkan matte lip cream
💋 9 pilihan warna yang cantik 
💋 2 warna baru WILD dan RUSTY
💋 tahan lama 
💋 tidak mengeringkan bibir
💋 mudah untuk di pakai
💋 tidak melekit dan rasa ringan di bibir
💋 mesra solat, mudah untuk dibersihkan
💋 dengan kelulusan KKM
💋 HARGA YANG TERMURAHHHH di pasaran
Image may contain: make-up

and..satu lagi produk yg Mummy Ayu try..dari Fame
is BB Cushion diaorang

Mummy Ayu amik color ivory
BB cushion ni mcm foundation
but...bila apply tu...mcm guna compact powder..
just dap dap jer kat muka
and..licin & lembut sgt rasanya...
best!!!

FAME BB CUSHION. .
🌸ertindak sebagai foundation untuk wajah
🌸mengandungi SPF untuk melindungi wajah secara total dari sinaran UV berbahaya
🌸menutup cela, parut, jeragat, dan jerawat pada wajah
🌸mencerahkan wajah
🌸memberi kesan pelembapan pada kulit
🌸mengurangkan minyak pada kulit wajah
🌸membolehkan solekan bertahan sepanjang hari
🌸membantu menaikkan keserian wajah secara semulajadi
🌸mudah dibersihkan (MESRA WUDHU)
🌸mempunyai KKM
🌸hanya RM55 sahaja


okay....ada la a few agent nya contact yg Mummy Ayu jumpa kat Fb
so..Mummy Ayu share kan kat sini...
mana la tau you all berminat kan...

authorized agent utk fame..
farah 0162722119 
COD -  ttdi, plaza damas, sri hartamas, kota damansara & damansara perdana

Yanie 018-9887721
 COD - Puchong,Putraheight,Usj,subang jaya, Shah alam dan Sunway

Eyta 019-4448940
COD-  Perai, PermatangPauh ,BukitMertajam, Juru, Alma, Kuantan, Simpang4, BaganSerai, Bukit Merah, Kamunting 

and for Mummy Ayu
senang jer..Mummy Ayu roger2 jer..ngan Nurul..
junior Mummy Ayu masa sekolah dulu
dia pun dok seremban..so senang lah
:-)
Nurul Natasha 0126431812
COD - Seremban

nie pun dah order mascara & eyeliner plak..
plus lip cream warna gossip
in sya Allah....
balik bulan april nanti..
leh la selft pic up & jumpa2..
:-)

Good morning

assalamualaikum and morning semua
happy Wednesday!!!
:-)

Tuesday, February 21, 2017

Tahniah!!!

okay....
dah ada pemenang dah...
v
v
v
v
v
Image result for congratulations
tahniah kepada Rose Hazrin!!!

jawapan yg diberi..new header
kira betul jugak la
sbb memang pada 3 tarikh tu
Mummy Ayu buat makeover blog 
so..betul la..new header
:-)
tahniah sekali lagi
sila emailkan details..
idayualwi@yahoo.com
ok
kepada yg lain
Mummy Ayu akan buat giveaway lagi..
awal bulan mac nanti
tungguuuuu..

# tq so much jugak kepada yg teka sebelum2 tu..
Nieyl & Shah Diana
nanti join GA simple Mummy Ayu
:-)

Nak kasi hadiah....jom teka!

okay..
nak kasi hadiah ni...
sbb end of next month
in sya Allah...Mummy Ayu nak balik
so..leh la bawak hadiah sekali
:-)
so.....jom teka..
apa yg Mummy Ayu buat pada.....July 2014, April 2011 & August 2009???
clue.....benda yg sama Mummy Ayu buat pada 3 tarikh tu, 
and of coz la ada Mummy Ayu update dalam blog ni

takde tarikh tutup...
once ada yg teka betul...Mummy Ayu akan announce kan

hadiahnya..lum tau lagi
sbb lum beli
but of coz....something dari sini
so..hadiah akan naik kapal terbang jugak nanti ngan Mummy Ayu
but..kena sabar tunggu Mummy Ayu balik key???

boleh teka banyak2 kali...
no hal
siapa 1st yg jawab betul...dia yg menang
:-)
selamat meneka!!!!!

Be you!!!

assalamualaikum and morning semua
salam selasa
:-)
Image result for good morning Rose Hill Designs by Heather Stillufsen

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno