Jumaat Malam

Jumaat Malam

tahun ketiga .. sambut national day & reception kat sini tahun pertama & tahun kedua mula nak datang awal but sbb Iris...

Read more
Jumpa member datang...

Jumpa member datang...

last wekend... ada 2 org kawan datang holiday kat sini but sbb busy & kelam kabut ngan Iris tak sihat dapat jumpa sorang je..Isni...

Read more
Nak tumbuh gigi geraham...kiri & kanan plus ulser....adoi!!!

Nak tumbuh gigi geraham...kiri & kanan plus ulser....adoi!!!

kesinambungan entry sebelum ni & entry ni dan yang ni balik dr jogging, ngam ngam masuk rumah dpt call dr school nurse Iris n...

Read more
Lumpini Park - Monday morning

Lumpini Park - Monday morning

minggu lepas mcm full & pack sgt rasanya mana ngan keja plus layan ragan Iris sakit gigi tu bekejar ke sekolah  2 kali ke sepit...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua!!! :-)

Read more
Malaysia day!

Malaysia day!

assalamualaikum salam selasa good afternoon... and its never too late Happy Malaysia Day!!! proud to be Malaysia'n "huj...

Read more
Cepat la tumbuh ye gigi

Cepat la tumbuh ye gigi

sian dia gigi nak tumbuh... gusi bengkak selasa lepas dah gi dentist dah dpt mc 1 hari but semalam pun tak sekolah lagi dah s...

Read more
Habitat project

Habitat project

siap dah yeah!!! habitat project utk sekolah Iris last week cikgu email dah siap2 mana yg patut, cari idea mula nak buat jungle...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat selamat pagi :-)

Read more
Be strong!!!

Be strong!!!

assalamualaikum salam khamis  good morning semua penattt... keja kat opis keja2 kat umah of coz, yg tak pernah settle ragam...

Read more