Ian - Daddy

Ian - Daddy

ni masa sabtu lepas tu kan...yg ada mcm petting zoo tu ha...bukan bird je yer ular pun ada Ian...memang takde hal bab ular2 ni he re...

Read more
Toy Story 4

Toy Story 4

assalamualaikum salam khamis emm..khamis dah lama tak update yer.. good morning semua harap2 semua nya sihat walafiat... in sya Alla...

Read more
Settle 1 bab...

Settle 1 bab...

pagi tadi... gi sekolah jab walaupun dah cuti sbb nak amik uniform sekolah settle awal2..senang alhamdulillah...semua ada saiz ...

Read more
2 tahun

2 tahun

semalam 14 julai.. genap 2 tahun dah (kalau bulan islam 20 syawal) sekejab je rasa masa berlalu but ada masa ..rasa lama sgt dah ...

Read more
Last day summer school

Last day summer school

assalamualaikum salam isnin good evening dah pun lambat update he he he last friday punya pic last day summer school masing...

Read more
Decoupage place mat

Decoupage place mat

now tgh mood layan decoupage  mood wat place mat hari tu kan beli banyak dah yg 10 pcs tu siap dah nanti Mummy Ayu share pic tau ...

Read more
Cafe Noi!

Cafe Noi!

assalamualaikum salam khamis good morning semua breakfast pagi ni... roti bakar  half boiled eggs coffee ni menu kalau ...

Read more
Happy 94th birthday Tun M!!!

Happy 94th birthday Tun M!!!

masih cita birthday  hari ni..birthday Tun Mahathir yg ke 94 tahun perdana menteri kita and..he is the oldest PM in the world dal...

Read more
Suprise punya cerita!

Suprise punya cerita!

isnin baru2 ni birthday one of our friend... as usual..kami suka bab suprise2 kan birthday ni so..here we are siap belon bagai yer ...

Read more
Last week...

Last week...

assalamualaikum salam rabu good morning semua!!! meh la layan cita last week.. khamis malam tu..ecah sampai yeah!! so..jumaat tu cu...

Read more