Jalan jalan ngan Daddy

Jalan jalan ngan Daddy

ahad lepas... kuar jenjalan ngan Daddy kali ni Daddy datang, kureng jalan2 actually hari tu pun..takde jalan ke mana Daddy memang...

Read more
Sampai dah... 2 photobook my sis

Sampai dah... 2 photobook my sis

hari tu... dok la godek2 buat photobook ni last week...sampai dah suka la tuan empunya .. photobook pic2 konvo dia seronok buat.....

Read more
Happy tuesday

Happy tuesday

assalamualaikum salam selasa good morning!!! :-)

Read more
Colorful Butter Cake

Colorful Butter Cake

semalam petang punya projek.. mem'baking' butter cake saja suka suka plus mood rajin buat color-color semua warna yg ada ...

Read more
Apa komen anda tentang saya???

Apa komen anda tentang saya???

Tengok ramai yg buat ni...kat FB.. mcm menarik gak so..try dah buat kat FB nak try kat blog plak.... apa komen kengkawan tentang ...

Read more
Monday!!!

Monday!!!

assalamualaikum good morning happy monday!!! :-)

Read more