Salam Aidil Fitri dari perantauan

Salam Aidil Fitri dari perantauan

ok.. kat sini Mummy Ayu nak amik kesempatan nak wish  kat semua kawan2 blogger.. yg membaca ni... Selamat Hari Raya Aidil Fitri ...

Read more
Still here....

Still here....

assalamualaikum salam ramadhan salam jumaat!!! sgt jelous bila bukak FB semua update.. last day keja packing nak balik kampun...

Read more
Projek kuih raya Mummy Ayu

Projek kuih raya Mummy Ayu

ok.. om la ceria2 kan mood layan persiapan Mummy Ayu yg tahun ni..kali pertama beraya diperantauan... ri tu masa datang sini ta...

Read more
Not in the mood

Not in the mood

assalamualaikum.. good morning salam ramadhan hari ni dah ramadhan yg ke 26 tak lama lagi nak raya Mummy Ayu..takde mood nak up...

Read more
Iklan raya yang membuatkan air mata mengalir jer tiba tiba

Iklan raya yang membuatkan air mata mengalir jer tiba tiba

busy sikit but nak share jugak iklan raya tahun ni.. yg sedih sangat tetiba jer .. air mata laju mengalir :-( cedihhh... ...

Read more
20 Ramadhan ~ suka duka berpuasa diperantauan

20 Ramadhan ~ suka duka berpuasa diperantauan

assalamualaikum salam ramadhan happy thursday good morning sedar tak sedar dah 20 hari kita semua berpuasa kejab jer rasa k...

Read more