Will treasure all this memories

Will treasure all this memories

assalamualaikum salam khamis good morning!!! packing siap dah....photobooks ni la yg lain belum lagi....baru 2 hari mula kot ...

Read more
Bermula dah....

Bermula dah....

semalam petang lepas majlis tu balik rumah dah sampai dah kotak-kotak emmm.. so malam semalam jugak la mula dah sikit2 ...

Read more
Majlis farewell from Perwakilan

Majlis farewell from Perwakilan

semalam petang yg Mummy Ayu wat kuih tu utk majlis ni la farewel dr Perwakilan untuk Mmmy Ayu plus ada welcoming org new member and sam...

Read more
Kuih Apam Gula Hangus

Kuih Apam Gula Hangus

assalamualaikum salam rabu good morning semua ni menu semalam petang  apam gula hangus buat utk even perwakilan semalam petan...

Read more
Mcm2 nak kena settle kan

Mcm2 nak kena settle kan

assalamualaikum salam selasa good morning jarang update  lama x blogwalking sowie mcm2 nak kena settle kan sebelum balik ...

Read more
Good morning

Good morning

assalamualaikum salam isnin good morning semua!!! :-)

Read more
Kena admit sepital 1 night

Kena admit sepital 1 night

memang nak cita pasal ni pasal Mummy Ayu ada problem kesihatan sikit... since Dis dah tau dah but.ingat tak serius so..nanti la...d...

Read more
Meet with gynecologist - Dis 2019

Meet with gynecologist - Dis 2019

ni la kisah nya kenapa kena check in kat sepital..2 hari 1 malam tu since Nov..dah dtg period lama Nov tu..almost 10 days but x s...

Read more
 2 hari 1 malam

2 hari 1 malam

nak jadi cita kan sipi2 nak balik diberikan ujian... apa pun  alhamdulillah..now dah much better syukur ... tgh bercuti rehat ...

Read more
Malam new year 2020

Malam new year 2020

assalamualaikum salam khamis good morning!!! lama x bersiaran ada cita nya nanti cita ...of coz but now... throwback skt ...

Read more