Pokok office

Pokok office

ni la misi utama gi nursery semalam nak beli pokok utk ganti pokok kat opis dapat la 2 pokok baru utk 2 pasu tu total now ada 4 pokok 1 bos ...

Read more
Emily in Paris

Emily in Paris

punya la lama dah cita kuar kat netflix baru la 2 hari lepas start layan "Emily in Paris" yg buat lambat layan tu sbb bukan movie ...

Read more
Buat kuih....

Buat kuih....

semalam petang wat kuih apam gula hangus siap2 kan acuan letak adunan dlm 13 minit siap dah masak ni 1st batch..mcm rendah plak pas tu lebih...

Read more
Lawatan ke nursery....semalam

Lawatan ke nursery....semalam

mcm dah lama je x gi kedai bunga last masa kat PD tu ada la sebulan.. he he he so semalam gi la nursery jab ngan Ibu nie pun Ibu yang jumpa ...

Read more
Deco-deco  office corner

Deco-deco office corner

Mummy Ayu ni memang jenis suka tgk benda yg cantik2 rasanya la... sbb ada je benda nak letak or gantung or tepek kat opis... Rabu lepas, bar...

Read more
Salam Maulidur Rasul

Salam Maulidur Rasul

assalamualaikum salam jumaat masih belum terlambat rasanya.. salam maulidur rasul...semalam and good morning Allahumma Solli ‘ala Sayyidina ...

Read more
Senang je...

Senang je...

sekarang nak makan apa2 kuih senang je...main beli je 4 ketul RM 2  cukup la kan Puteri Ayu dulu punya la... (masa diperantauan dolu dolu) n...

Read more
5 ekor minion's

5 ekor minion's

tadi blogwalking ke blog Syazni dah 15 ekor dah minion dia baru teringat nak update jugak pic amik dah baru ada 5 ekor minion hasil dr happy...

Read more
Wah...

Wah...

pagi ni jengah blog wah...  dah melepasai nombor 3,000,000 tq semua yg jengah blog Mummy Ayu emmm...mcm takde je yg dpt printscreent no 3,00...

Read more
Good morning!

Good morning!

assalamualaikum... salam selasa  good morning semua!!! moga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah

Read more
Giveaway 3,000,000 viewers

Giveaway 3,000,000 viewers

 sedar x sedar dah 11 tahun Mummy Ayu berblog and....dalam diam dah hampir 3 juta kali kawan2 tgk, baca, jengah blog Mummy Ayu ni tq so much...

Read more
Have a beautiful day!!!

Have a beautiful day!!!

assalamualaikum salam khamis good morning semua  semoga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah :-)

Read more
"Giveaway makcik bawang by www.nieylanadia.com "

"Giveaway makcik bawang by www.nieylanadia.com "

 lama x join giveaway plus support kawan2 plus hadiah pun cedap nampak tu lama dah usha... he he he so..jom ramai2 join G iveaway makcik baw...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua  semoga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah :-)

Read more
Rainy....

Rainy....

assalamualaikum salam selasa  good morning semua pagi ni hujan sejuks... moga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah

Read more
Projek Kopi

Projek Kopi

last friday dapat my fav kopi...   alhamdulilllah dappp makin berseri plak kedai ni ngan pokok2 hijau tu 🌲🌳🌴 sapa nak try sapa2 dok area ...

Read more
Rendang cendawan

Rendang cendawan

semalam merendang jab bukan rendang ayam or rendang daging yer kali ni rendang vegetarian rendang cendawan emmm kawan kasi cendawan sampai 2...

Read more
After 3 days...with Kekasih Khayaan

After 3 days...with Kekasih Khayaan

tajuk..tak leh blah he he he bukan kekasih means... betul2 kekasih yer novel Mummy Ayu yg baru ni by Acik Lana "Kekasih Khayalan" ...

Read more