Mini garden ku...

Mini garden ku...

alhamdulillah dah balik rumah sendiri boleh la melayan mini garden yg comei ni  lum siap sepenuh nya mcm2 plan nak buat tapi pelan2 la ye ni...

Read more
Bab susun tudung-tudung

Bab susun tudung-tudung

memang bila masuk bab tudung2 ni pening gak la kejab nak susun nya... adoi la weekend lepas baru settle bab susun tudung dok pikir mcm mana ...

Read more
Happy birthday Wani!

Happy birthday Wani!

assalamualaikum salam selasa good morning semua cita malam semalam wat suprise skt utk my sis... Wanie bday dia semalam ala yg minat doraemo...

Read more
Blue & White

Blue & White

lunch weekend lepas saja la setting beria lama tak guna set ni so guna la...makan tengahari :-) naik color biru tu bila ada ada color kuning...

Read more
Dia Tetap Sempurna - Anjell

Dia Tetap Sempurna - Anjell

lama x review novel baru2 ni kan Mummy Ayu borong novel on top of that novel's novel hard cover & order lama dah ni sampai Jumaat pe...

Read more
Bekal breakfast this morning...

Bekal breakfast this morning...

menu pagi ni.. macaroni guyeng  & nasi guyeng actually plan utk macaroni guyeng je, but nasi ada extra semalam sayang la kan tu yg jadi ...

Read more
June

June

assalamualaikum salam isnin salam 9 syawal hari ni dah masuk June pertengahan tahun 2020 sedar x sedar hari ni dah hari ke 74 PKP kita (x ki...

Read more
Kuih raya & duit raya

Kuih raya & duit raya

walaupun raya tahun ni berbeza dr tahun2 lepas raya tetap raya kuih raya siap isi dlm balang \ bukan utk org datang utk sendiri makan lepask...

Read more
Solat Aidilfitri & kutbah raya

Solat Aidilfitri & kutbah raya

assalamualaikum salam jumaat still cita raya pagi raya tu... kami solat sunat Aidilfitri berjemaah sekeluarga alhamdulillah sayu je bila tak...

Read more
Persiapan nak raya

Persiapan nak raya

hari Sabtu tu all out utk persiapan hari raya as usual... mesti nak ketupat jugak kalu kat umah Ibu la kalau sendiri...nasi impit je Ayah je...

Read more
Menu pagi raya

Menu pagi raya

menu biasa je menu hari raya la kita penuh meja :-) zoom sikit ketupat of coz lemang ayah beli je rendang ayam rendang paru kuah kacang kuah...

Read more
1 Syawal 1441 - Nilai vs KL

1 Syawal 1441 - Nilai vs KL

lepas dah salam2, makan2  Mummy Ayu kami gerak ke Nilai jab nak gi pusara tak leh so... gie umah Mak Tok & Tok Wan kejab Kak Ina pun ada...

Read more
1 Syawal 1441 - Seremban vs KL

1 Syawal 1441 - Seremban vs KL

assalamualaikum salam khamis salam syawal... selamat hari raya semua dah start keja or masih bercuti? Mummy Ayu keja dah hari ni... so..jom ...

Read more