Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning!!! :-)

Read more
Aturan Allah sebaik baik aturan

Aturan Allah sebaik baik aturan

semalam.. terbaca kat instragram Nora... terdetik hati utk share jugaks.... so true... takde siapa pun yg nak tapi Allah dah ...

Read more
Nice date...

Nice date...

assalamualaikum salam khamis good morning semua tarikh yg cantik...today kan? 20.2.2020 have a good day!

Read more
Sandwiches for breakfast...

Sandwiches for breakfast...

lama tak wat makan2... bawak gi opis so semalam... extra rajin beli bahan2... malam semalam buat la.... sandwich sardin &am...

Read more
Rindu yang tak tercapai...

Rindu yang tak tercapai...

rindu hari2 rindu sejak balik ni, lagi la semua tempat ada kenangan yg tersendiri apa tah lagi kat rumah hanya doa yg dapat dip...

Read more
Al-fatihah

Al-fatihah

assalamualaikum salam rabu good morning semua semalam pagi...sekali lagi kita dikejutkan dengan berita ni kehilangan seorang ar...

Read more
Sleepy...

Sleepy...

assalamualaikum salam selasa good morning semua ngantuks la pagi ni i need my coffeeeee..... but... no nearest coffee shop here...

Read more
Kenangan dr AIS

Kenangan dr AIS

lupa nak update pasal ni selit sikit yer... masa kat Bangkok Mummy Ayu guna line AIS mcm Maxis, Digi, Celcom kat sini la syarik...

Read more
Wall art kononnya...

Wall art kononnya...

projek mengemas rumah  unpacked all those boxes and mengemas, membersihkan the whole house memang makan masa bila dah kuarkan f...

Read more
She is now Pandu Puteri

She is now Pandu Puteri

last week, Selasa tu balik keja...kuar gi beli uniform ni bersemangat tul Iris malam tu gak...mengigihkan diri jahit lencana & ...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam isnin good morning :-)

Read more
Urusan pendaftaran sekolah dari luar negara

Urusan pendaftaran sekolah dari luar negara

proses Mummy Ayu lapor keja senang je.. bab daftar sekolah ni..adventure sikit sebelum Mummy Ayu balik dah minta tolong Ayah .. t...

Read more
Sampai dah....

Sampai dah....

alhamdulillah ahad lepas...sampai dah semua barang2 Mummy Ayu emmm..yg banyak2 hari tu 175 kotak tu see.... penuh ngan kota...

Read more
And the answer is...

And the answer is...

first of all.. tq pd semua yg sudi meneka... berapa kotak semuanya ..packers Mummy Ayu tu and.... jawapan nya ialah... takde yg teka ...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning semua :-)

Read more
11 tahun dah

11 tahun dah

ingatkan bulan mac sekali check... 6.2 yg lepas 11 tahun dah blog Mummy Ayu ni happy anniversary to my blog!!! "Life is Be...

Read more