Holiday time!!!

Holiday time!!!

:-) org lain semua dah start naik keja siap2 nak mula sekolah kami ni...esok baru la nak mula cuti siap dah print e-ticket an...

Read more
Bumblebee plak semalam.....

Bumblebee plak semalam.....

semalam ....gi tgk wayang lagi last week Aquaman this week .. Bumblebee plak kali ni..layan 4D..kat Central World 2nd time la..laya...

Read more
Bye 2018, welcome 2019

Bye 2018, welcome 2019

assalamualaikum salam isnin good morning semua!! hari ni.. hari terakhir dalam tahun 2018 esok dah tahun baru 2019 365 ha...

Read more
Kemas2 office....

Kemas2 office....

assalamualaikum salam jumaat good morning emm..busy busy buys kemas2 office shred mana2 yg patut dah 2 hari la.. pakai su...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam rabu!! good morning semua mcm hari isnin plak rasa sbb semalam cuti kan :-)

Read more
Semalam petang.....

Semalam petang.....

semalam petang.. kuar bawak Ian & Iris jenjalan jab dah seminggu cuti..kat umah je plan nak kar pagi ..mcm biasa sekali....ada kej...

Read more
Semalam pagi....

Semalam pagi....

assalamualaikum salam isnin good morning semua ni pic semalam pagi bukan sandwich pagi ni semalam pagi..diaorang order sandwi...

Read more
Good morning!!

Good morning!!

assalamualaikum salam rabu good morning!!! :-)

Read more
Sepetang bersama...

Sepetang bersama...

assalamualaikum salam selasa good afternoon :-) sambung cita semalam sikit lagi.... petang tu lepas welcoming semua suppose settl...

Read more
Sabtu lepas....welcoming

Sabtu lepas....welcoming

kan last week Mummy Ayu ada cakap...yg minggu leas..kami kat sini no weekend emm.. ni la tugasan kami..sabtu petang tu and..here you a...

Read more