Personal shopper

Personal shopper

semalam punya projek masa gi makan ice cream ptg sabtu tu masing2 dah bising nak buku... ajak gi book store memang x la kan so semalam petan...

Read more
Lama tak bertiga-tigaan

Lama tak bertiga-tigaan

sabtu petang tu lepas amik specs Ian lepak2 jab lama x bawak bebudak tu kuar kan diaorang request ice cream yg Mummy plak craving for ice bl...

Read more
3 in 2 years

3 in 2 years

sabtu lepas.. bawa Ian gi check mata nya memang routine every year...check power glasses dia 1st time wat Malaysia ni before ni kat Bangkok ...

Read more
Kuih lopes

Kuih lopes

masih menu makan2... ni semalam petang dr last week dah plan alhamdulillah...jadi jugak ni kuih fav Iris ni Mummy Ayu makan jugak but x de l...

Read more
Nasi Lemak - brunch

Nasi Lemak - brunch

assalamualaikum salam isnin good morning semua bukan pic menu pagi ni yer menu sabtu lepas weekend kan..meriah la skt bab masak2 tu menu las...

Read more
Roti jala

Roti jala

bila cuti tu, mcm2 la nak makan kan... nie one of another projek...masa WFH last week rasa nak mam roti jala plak petang tu..pas lunch menja...

Read more
How I wish...

How I wish...

 jengan blog Along SA tgk dia minum kopi lepas lunch alahai..baru je bebel sorang2 pagi tadi lepas beli kuih utk boss kenapa la takde coffee...

Read more
Covid19 - setakat 24 November 2020

Covid19 - setakat 24 November 2020

semalam punya statistik... sgt menakutkan dah cecah 2 k dah kes baru  bukan kes aktif...kes baru ye yg 2 k tu dalam masa sehari Allahuakbar ...

Read more
What matter most...

What matter most...

assalamualaikum salam rabu good morning.... jangan diingatkan kegagalan kita yes....kita belajar bangun & kuat dr kegagalan tapi tak per...

Read more
WFH

WFH

start dr last week.. opis Mummy Ayu dah start wat bergilir2.. jadual utk WFH diaorang suruh buat floor by floor mcm floor Mummy Ayu ada 3 or...

Read more
Apam Johol

Apam Johol

bukan pic makanan pagi ni last week punya ni... nak cita je yg sekarang ni semuanya jadi senang alhamdulillah mcm apam Johol ni ada jual yg ...

Read more
Good morning!

Good morning!

assalamualaikum salam selasa good morning semua  moga yg baik baik saja utk kita semua in sya Allah :-)

Read more
2nd year with Kertas.co

2nd year with Kertas.co

last 2 week sampai dah my planner for 2021  yea!!! from Kertas.co last year pun dr Kertas.co jugak but through agen this year cari2 balik, ...

Read more
Headphone for both from Lazada

Headphone for both from Lazada

kids.... rasanya teenagers dah kot.... Ian & Iris now dah teenagers..no more kids teenagers nowaday...mcm2 kan baru2 ni...belikan utk di...

Read more
Lupa lagi....

Lupa lagi....

selalu tau lupa bab ni Jumaat lepas....mujur office minta salinan lesen memandu sekali tgk..alamak, dah mati confident ingat valid sampai ne...

Read more
Terajin sikit ...

Terajin sikit ...

semalam petang... "terajin" sikit terasa nak makan kuih cara... bahan2 beli dah jumaat balik keja tu tapi ahad baru buat Mummy Ayu...

Read more
Hi tea catering

Hi tea catering

ni la one of the project Mummy Ayu last week masa cuti WFH...Rabu lepas kebetulan memang ada order dr jiran sebelah rumah Ibu... utk hi tea ...

Read more
Hello Monday!!!

Hello Monday!!!

 assalamualaikum salam isnin good morning semua rasa mcm lama x update blog busy ntah apa2 tah last week and...last week gak dah start bergi...

Read more
Musim bunga

Musim bunga

subhanallah nak gi keja, balik keja seronok tgk pokok banyak bunga :-) pink   pink + kuning merah and banyak gak yg akan berbunga tu yg puti...

Read more
PKPB hingga 6 Disember

PKPB hingga 6 Disember

assalamualaikum salam isnin  good morning semua just nak ingatkan semua yg kita masih lagi dalam PKPB "Perintah Kawalan Pergerakan Bers...

Read more
Iris is 12th!

Iris is 12th!

kalau sapa yg follow blog Mummy Ayu dr awal memang akan tgk proses pembesaran anak2 Mummy Ayu Ian & Iris dr tecik tomei na dnow..they ar...

Read more