WFH

start dr last week..
opis Mummy Ayu dah start wat bergilir2..
jadual utk WFH

diaorang suruh buat floor by floor
mcm floor Mummy Ayu ada 3 org
so..dlm sehari..ada 1 org akan WFH, lagi 2 org keja mcm biasa
gilir2 dua hari WFH for each

last week Mummy Ayu punya turn hari Rabu & Khamis
this week...Khamis & Jumaat plak

actually....kerja Mummy Ayu memang x leh bawak balik
so..more kepada standby mode la
kalau ada apa2..office akan call
Mummy Ayu akan guide dr rumah la
what to do...mcm tu

but partner Mummy Ayu lagi senior
so...dia leh handle je
and masa turn Mummy Ayu hari tu pun
so far so good jer
under control la
kerja pun x banyak sgt
belum masuk musim busy lagi
tunggu la hujung bulan & awal bulan
emmm..time tu, x de la WFH bagai
WAO la hari2
work at office
😅😅😅
siap balik lambat lagi...ada harapan

kengkawan...mcm mana?
ada gililiran bekerja WFH jugak ke?
atau hari2 WFH je?
 

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. Nieyl sbb PA soh, datang kerja ikut boss..
    kalau boss masuk pejabat, nieyl akan masuk..
    klu boss x masuk, nieyl wfh tapi nieyl lebih suka WFO..
    jadi setiap hari nieyl akan pergi kerja macam biasa..
    settelkan semua kerja, jadual boss semua..dlm kol 3 ke 4 baru nieyl akan balik rumah..
    Sbb kerja nieyl mmg kena alert emel boss..masa meeting boleh berubah sekelip mata hehehe..xleh leka...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...