Coffee lover...

Coffee lover...

bila x update, sampai sebulan menyepi kan bila dah update tu...emmmm... berderet entry bukan x de menda nak cerita and bukan x de pic nak di...

Read more
Sowie la yer... tak jemput makan nasi minyak

Sowie la yer... tak jemput makan nasi minyak

ni menu semalam sempena hari Malaysia Mummy Ayu masak nasi minyak chewah...gitu kan dari weekend lepas nak masak nasi minyak x jadi plak so ...

Read more
Sarapan dulu...

Sarapan dulu...

bila mood rajin semua pun jadi menu pagi ni... kuih lepat pisang + macaroni guyeng yum yum kat rumah lagi meriah sbb bebudak x suka macaroni...

Read more
Happy Malaysia Day!!!

Happy Malaysia Day!!!

ngam2 plak semalam bunga raya ni kembang emmm....just nice kan on Malaysia Day Selamat Hari Malaysia 💓💓💓  

Read more
Looonng time......

Looonng time......

assalamualaikum salam jumaat good morning semua emmm... after almost sebulan jugak la menyepi je here I am ntah la...x de mood sgt nak meng&...

Read more
The Crowned Clown - K.Drama

The Crowned Clown - K.Drama

asslamualaikum salam rabu ...good morning semua lama x review cita korea kan baru2 ni Mummy Ayu habis tgk cita ni.. back to back layan drama...

Read more
Us...

Us...

setiap kali wedding family mesti posing2 kat pelamin kali ni 1st time posing bertiga depan pelamin :-( 2017...wedding Shyra...our last famil...

Read more
Selamat pengantin baru!!!

Selamat pengantin baru!!!

alhamdulillah selamat dah bergelar isteri adik bungsu perempuan kami tarikh pun cun 1 Muharram 1443 plan asal 10 sept sekali masa submit bor...

Read more
Ayam bertelur

Ayam bertelur

dulang ni paling comei antara banyaks2 tu plus ramai yg minat of coz ....handmade by Ibu Mummy Ayu ni lum bertelur lagi dok beratur x banyak...

Read more
Hantaran

Hantaran

as usual bila masuk bab hantaran....Mummy Ayu busy la kali ni buat hantaran bungkus2 ni jenuh la nak bungkus... nampak mcm senang je kan tap...

Read more