His fav...

His fav...

bila makin nak raya ni makin sayu jer makin rindu rasanya kuit semperit & kuh batang buruk dah 2 tahun raya la Mummy Ayu tak beli kuih n...

Read more
Salam Jumaat, Salam Ramadhan

Salam Jumaat, Salam Ramadhan

assalamualaikum salam jumaat salam ramadhan tiada hari seindah Jumaat and tiada bulan seindah Ramadhan today is Jumaat & Ramadhan subhan...

Read more
Kenangan raya kami

Kenangan raya kami

semalam kan baju raya sampai dok la belek2.. emm color apa yg pernah pakai so...of coz la cari pic family pagi raya 2019 last year..biru 201...

Read more
Sampai dah!

Sampai dah!

finally semalam sampai dah baju raya Mummy Ayu & Iris order dr awal puasa Ian punya yg order kemudian pun sampai dah ayah, dido, syahmi ...

Read more
Projek Kopi

Projek Kopi

sapa yg selalu baca blog Mummy Ayu sure tahu dah Mummy Ayu ni ...a coffee person bulan2 puasa ni memang jarang2 la kena kopi since balik ni ...

Read more
Ramadhan ke 26

Ramadhan ke 26

assalamualaikum salam selasa salam ramadhan good morning semua pejam celik hari ni dah hari yg ke 26 kita semua berpuasa in sya Allah lagi 4...

Read more
Lepat pisang

Lepat pisang

semalam petang melepat sikit one of my fav ni (antara yg banyak2 tu) he he he... and kuih fav Ibu jugak buat sekali makan je and hasilnya al...

Read more
Dalam tak nak buat, siap 5 jenis jugak

Dalam tak nak buat, siap 5 jenis jugak

mula2 memang takde plan nak wat kuih raya pun plus dah order pun... sekali bila dah mula emmm.. siap 5 jenis  :-) ni last week cornflakes pe...

Read more
Mask extension

Mask extension

assalamualaikum salam isnin salam ramadhan... musim2 PKP and lifestyle new norm kita ni laku plak mask extension ni asalnya ada kawan opis t...

Read more
Novel time PKP

Novel time PKP

Mummy Ayu ngan novel berpisah tiada chewah!!! as you all know Mummy Ayu memang suka baca novel and I have so many novels!!! ada 1 box besar ...

Read more