Ayam Golek Bro

boss kuar time lunch tadi balik2 dia hulur ni utk lunch katanya... alhamdulillah. tq boss! Mummy Ayu dah makan 1901 dah... so...bawak balik ...
Read More

Takde air la pulaks

seawal minggu lepas dah dpt dah notis ni  which is mention sebahagian besar kawasan seremban  akan mengalami gangguan bekalan air selama 3 h...
Read More

Alhamdulillah...ada rezeki

alhamdulillah...ada rezeki jugak semalam sampai... tshirt, medal & bib putrajaya cultural run yg last year tu ada Mummy Ayu story dulu.....
Read More

February is so special because...

this is because... bulan february is bulan yg special utk Mummy Ayu sbb on feb 2006 Mummy Ayu bergelar seorang mummy alhamdulillah...syukur ...
Read More

Hello February 💖

 assalamualaikum  salam rabu good morning semua!!!!  dah masuk bulan february dah kita kan bulan feb ni salah satu bulan yg special jugak ut...
Read More