Fun Run - Are you ready?

weekend ni..penuh mcm2 aktiviti tunggu je la update minggu depan antaranya is... ahad ni Fun Run emmm..lama x join run mcm ni last masuk tim...
Read More

Not papaya la...

alkisahnya tadi balik dr amik Ian balik solat Jumaat memang mcm2 la ada jual depan masjid tu minta la Ian beli kan buah sampai depan untie j...
Read More

For you and for me

lepas balik sekolah semalam singgah la tealife kat petronas tu not for Mummy Ayu la of coz kan for Ian & Iris kasi la manis2 skt sbb dah...
Read More

Give Away October Birthday by Ainihalim

 okay..  nak join giveaway pagi ni support kengkawans... Give Away October Birthday by Ainihalim Aini wat giveaway ni sempena birthday dia.....
Read More

Hari Permuafakatan - PTC

semalam tengahari...ada PTC- parent teacher communication amik report card day plus jumpa cikgu kat sekolah which is Mummy Ayu memang lookin...
Read More

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning!!!!  moga yg baik2 saja utk kita semua & moga semua urusan kita berjalan dgn lancar & dipe...
Read More

Acara jemputan

nie last 2 week nya prog... dok lama sgt dlm draft he he he mula2 masa Ian cerita tu dia join acara jemputan lari 4 x100 meter kat sekolah c...
Read More

Hari Puteri

program weekend lepas ... Sabtu pagi2..hantar Iris gi sekolah dah mcm hari sekolah plak sbb nya kul 8 nak gerak ke sekolah kat Labu... Iris ...
Read More

Tq boss!

assalamualaikum salam rabu good afternoon guys.. lambat bersiaran lagi hari ni pagi tadi gi sepital jab sampai opis..mam nasi kerabu sbb har...
Read More