Tommy & Tiara...new families member

Tommy & Tiara...new families member

assalamualaikum salam khamis selamat petang semua last week...jumaat petang dapat dah...yg diidam-idamkan hero Mummy Ayu ni jenuh bodek, jen...

Read more
Alhamdulillah

Alhamdulillah

alhamdulillah jua Ibu & Ayah pun dah terima 1st dos vaksin covid 19 ni Mummy Ayu hari khamis Ibu & Ayah..hari Isnin awal 2 hari dr M...

Read more
1st Covid Vaksin

1st Covid Vaksin

assalamualaikum salam rabu good morning semua alhamdulillah.. khamis lepas Mummy Ayu dah terima 1st vaksin utk covid ni suspen & berdeba...

Read more
Cupcake

Cupcake

assalamualaikum salam isnin good morning semua lama sgt x update blog busy ... busy ... busy cupcake ni x leh makan yer ni utk cucuk2 jarum ...

Read more
The Con-Heartist

The Con-Heartist

 malam semalam... layan cita Thai... lama dok dlm list dah (panjang sebenarnya list tu..tak tertengok2) tapi mlm tadi..layan gak cita ni &qu...

Read more
20 Syawal  - 4 tahun

20 Syawal - 4 tahun

 assalamualaikum salam selasa good morning semua hari ni 20 syawal genap 4 tahun (dalam tahun Islam) Didi dijemput Ilahi :-( pejam celik pej...

Read more
Frame pic raya

Frame pic raya

tahun ni tahun kedua kita semua beraya cara baru ramai yg kata.... x raya but for Mummy Ayu ... tak baik ckp mcm tu sbb raya is meraikan kit...

Read more
Not 2 minutes instant mee

Not 2 minutes instant mee

sesekali...terasa gak nak makan maggi kan but...x leh selalu last week... x ingat plak hari apa terasa nak makan maggi so...here we are!!! b...

Read more
Lockdown 1 - 14 June 2021

Lockdown 1 - 14 June 2021

assalamualaikum salam isnin good morning semua salam syawal....19 syawal dah spt mana yg kita semua dah tau esok..negara kita akan start loc...

Read more
Choc SHRMZB

Choc SHRMZB

punya la pelik nama choc nya pun ha ha ha order choc ni..last week... nampak kat insta Adore Gift mcm2 design ada utk raya, mothers day, ann...

Read more