Alhamdulillah...

Alhamdulillah...

assalamualaikum salam jumaat good evening emm....punya la busy  dah petang baru dpt jenguk sini alhamdulillah hari ni dah g...

Read more
Emmm....

Emmm....

assalamualaikum salam khamis good afternoon emmmm nak kata busy takde la sangat but..ada keja yg nak disiapkan and..mcm f...

Read more
Alhamdulillah

Alhamdulillah

assalamualaikum salam rabu good morning semua!!! alhamdulillah 1. sbb dah habis busy, walaupun penat giler but finally semuan...

Read more
Hello November

Hello November

assalamualaikum salam jumaat morning semua masuk bulan November dah pejam celik pejam celik nanti dah tahun baru  2020 ...

Read more
Alhamdulillah...

Alhamdulillah...

assalamualaikum salam khamis good morning semua alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi :-)

Read more
Ready or not?

Ready or not?

assalamualaikum salam rabu good afternoon dah esok mula busy dah but hari ni pun...mcm dah mula pun emmmm

Read more
Part 4

Part 4

kesinambungan dari prog hari sukan  negara last week tu sabtu petang...weekend lepas ada pertandingan persahabatan badminton antara ...

Read more
Last Friday - UN Day

Last Friday - UN Day

last friday punya cerita & pic kan ada Mummy Ayu wat kuih apam gula hangus tu utk event ni la setiap negara dpt 1 meja so..serve...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam selasa good morning semua!!! :-)

Read more
Apam gula Hangus

Apam gula Hangus

malam semalam buat kuih ada even pagi ni and kena present makanan tradisional so..here we are.... kuih apam gula hangus ok la...

Read more