English day....

English day....

hari ni ada English Day plak kat sekolah so..kena pakai baju character story book emmm...mcm character day jugak la lebih kurang so..he...

Read more
Bazaar Ramadhan ~ Week 2

Bazaar Ramadhan ~ Week 2

minggu ni...Mummy Ayu join menjual  di bazaar ramadhan kami... chewah saja je suka2 & supportt antara menu.. pengat pisang ...

Read more
Salam Nuzul Al Quran

Salam Nuzul Al Quran

assalamualaikum salam rabu salam ramadhan and  salam Nuzul Al Quran hari ni Ramadhan ke 17 hari diturunkan Al Quran sebagai p...

Read more
Iftar di CIS ~ Day 13

Iftar di CIS ~ Day 13

sama mcm tahun lepas sekolah Ian & Iris ada buat majlis Iftar sabtu lepas...siap2 la petang tu 3 of us bukan main seman...

Read more
Menu buka puasa ~ Week 2

Menu buka puasa ~ Week 2

alhamdulillah dah masuk minggu ketiga kita berpuasa ni pic menu minggu kedua hari ke 10..order from food panda je hari ke13...i...

Read more
Lagu raya dah dengar dah....

Lagu raya dah dengar dah....

assalamualaikum salam selasa salam ramadhan dah masuk minggu ke 3 dah kita berpuasa hari ni..ramadhan ke 16 alhamdulillah a...

Read more
Rindu tak berpenghujung...

Rindu tak berpenghujung...

hampir 2 tahun dah... since he passed away :-( 20 syawal ... 14 July... Jumaat 10 days after his 40th birthday life goes on ...

Read more
Yang baik baik sahaja

Yang baik baik sahaja

assalamualaikum salam jumaat - penghulu segala hari salam ramadhan - penghulu segala bulan moga yang baik-baik saja untuk kita semu...

Read more
Resepi Apam Pelangi

Resepi Apam Pelangi

semalam petang dok la fikir nak wat kuih apa yer sekali teringat apam pelangi ni bahan semua ada pun so...jadi la bahan-bahan...

Read more
USmileKids....

USmileKids....

last month rasanya diaorang amik gambar kat sekolah utk year book tahun ni semalam..diaorang bawak balik emm...memandangkan tahun...

Read more