Alhamdulillah

Alhamdulillah

assalamualaikum salam rabu good morning alhamdulillah... settle dah big event kat sini busy sgt..since balik bercuti ari tu ...

Read more
Tempahan baru-baru ni

Tempahan baru-baru ni

baru2 ni kan Mummy Ayu ada balik Malaysia kejab and..ada open order utk bag2 ni and..hasilnya.. emm..penuh la berbag2 sbb kali ...

Read more
Flag Raising- Merdeka Day

Flag Raising- Merdeka Day

okies.. jom cita pasal merdeka day plak dah Malaysia day, baru nak cita pasal merdeka ye he he 31 ogos lepas... kami wat sambut...

Read more
Cuti-cuti ... Part 6

Cuti-cuti ... Part 6

Hari ketiga... as usual...sarapan dulu pas sarapan...terjun kolam lagi tak boring plak masing2 tu extend check out sampai k...

Read more
Cuti-cuti ... Part 5

Cuti-cuti ... Part 5

sambil2 tu sambung sikit lagi cita holiday kami ek petang hari kedua tu lepas lunch baru kami kuar ke Patong Beach Dido pernah g...

Read more