Pagi ni

Pagi ni

menu bekalan pagi ni karipap yg buat frozen...weekend lepas tu plus mee hoon guyeng semalam..ada banyak buah oren so....buat orange juice yu...

Read more
Stok karipap frozen

Stok karipap frozen

kalau free time & yg paling penting ...kalau rajin Mummy Ayu suka wat karipap..utk wat stok frozen ni hasil weekend lepas... dapat la dl...

Read more
PKP 2.0

PKP 2.0

ingat kan PKPB jer sekali semalam...kena PKP dah sbb kes kat seremban melonjak2 naik so..moh la PKP semua... kes sekarang ni tak main 3 angk...

Read more
Good morning

Good morning

assalamualaikum salam selasa good morning semua  moga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah

Read more
Craving for cupcakes plak...

Craving for cupcakes plak...

entry makan2 lagi weekend ...memang time Mummy Ayu masak masak la kalu rajin, mcm2 menu kuar choc chip & almond cupcakes ni...projek Aha...

Read more
Sandwich 5 pagi

Sandwich 5 pagi

hah... ni pic menu pagi ni kali kedua kena bangun awal pagi...sbb nak potong sandwiches dulu...pernah gak sekali sabtu petang...siap2 beli b...

Read more
Chicken chop

Chicken chop

ni plak menu dinner malam semalam chicken chop... lama x buat chic chop kata anak2 weeken je la banyak masa so... here you are suka masing2 ...

Read more
Breakfast hari Sabtu

Breakfast hari Sabtu

assalamualaikum salam isnin good morning bukan pic b'fast pagi ni.... bfast hari sabtu lepas teringin nak makan punya pasal and extra ra...

Read more
The Uncanny Counter - KDrama

The Uncanny Counter - KDrama

sambil2 layan Mr Queen, Mummy Ayu layan gak cita ni.... The Uncanny Counter tu pun, lepas baca kat blog Kak Mim kalu tak...tak sure gak cita...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning semua  moga yg baik2 saja utk kita semua  in sya Allah

Read more