Senang je...

Senang je...

sekarang nak makan apa2 kuih senang je...main beli je 4 ketul RM 2  cukup la kan Puteri Ayu dulu punya la... (masa diperantauan dolu dolu) n...

Read more
5 ekor minion's

5 ekor minion's

tadi blogwalking ke blog Syazni dah 15 ekor dah minion dia baru teringat nak update jugak pic amik dah baru ada 5 ekor minion hasil dr happy...

Read more
Wah...

Wah...

pagi ni jengah blog wah...  dah melepasai nombor 3,000,000 tq semua yg jengah blog Mummy Ayu emmm...mcm takde je yg dpt printscreent no 3,00...

Read more
Good morning!

Good morning!

assalamualaikum... salam selasa  good morning semua!!! moga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah

Read more
Giveaway 3,000,000 viewers

Giveaway 3,000,000 viewers

 sedar x sedar dah 11 tahun Mummy Ayu berblog and....dalam diam dah hampir 3 juta kali kawan2 tgk, baca, jengah blog Mummy Ayu ni tq so much...

Read more
Have a beautiful day!!!

Have a beautiful day!!!

assalamualaikum salam khamis good morning semua  semoga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah :-)

Read more
"Giveaway makcik bawang by www.nieylanadia.com "

"Giveaway makcik bawang by www.nieylanadia.com "

 lama x join giveaway plus support kawan2 plus hadiah pun cedap nampak tu lama dah usha... he he he so..jom ramai2 join G iveaway makcik baw...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua  semoga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah :-)

Read more
Rainy....

Rainy....

assalamualaikum salam selasa  good morning semua pagi ni hujan sejuks... moga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah

Read more
Projek Kopi

Projek Kopi

last friday dapat my fav kopi...   alhamdulilllah dappp makin berseri plak kedai ni ngan pokok2 hijau tu 🌲🌳🌴 sapa nak try sapa2 dok area ...

Read more