Demo masak-masak...

Demo masak-masak...

assalamualaikum salam jumaat good morning semua berapa ari dah tak update blog busy..ntah apa2 ntah la nak cita pasal cooking demo ....

Read more
Masak masak on weekend!

Masak masak on weekend!

assalamualaikum salam isnin good morning semua!!! as usual... bukan pic menu pagi ni,  tapi hasil pic masak2...weekend lepas ...

Read more
Kuala Lumpur & Bangkok

Kuala Lumpur & Bangkok

assalamualaikum salam khamis good morning semua :-) pagi ni...dua2 mcm nak gi jenjalan je padahal nak ke sekolah last week ...

Read more
Gigih kan diri...

Gigih kan diri...

semalam petang punya cerita memang balik keja tu.. plan nak kuar ke 7 eleven, or tak pun....family mart depan tu sekali..Iris balik s...

Read more
Bosan asyik nasi jer...

Bosan asyik nasi jer...

assalamualaikum salam rabu good morning semua!!! bukan menu pagi ni of coz but...menu dinner malam semalam pasta plak carbo...

Read more
Takde keja, cari keja...

Takde keja, cari keja...

last week.. dapat aktiviti baru he he he... office mate la...mula buat and..dia tahu Mummy Ayu minat benda2 mcm ni so..laju la ...

Read more
Hand phone on weekend only

Hand phone on weekend only

assalamualaikum salam selasa good morning semua nie la gaya nya bila dapat hand phone on weekend sahaja kat mana2 pun dok la ngan h...

Read more
...dan lagi decoupage

...dan lagi decoupage

sabtu plak layan sekali lagi kali ni..wat atas canvas plak 2nd try... and hasilnya... senget plak satu tu tak perasan k...

Read more