Menu pagi raya

Menu pagi raya

walaupun raya versi PKPD makan tetap meriah yer penuh meja walaupun yg makan bertiga jer he he he pas makan... hantar skt kat rumah Ibu and ...

Read more
Salam Aidil Adha 1442

Salam Aidil Adha 1442

assalamualaikum salam rabu selamat pagi share pic & cita raya semalam raya PKP bertiga je kami alahai...rambut Ian geram tgk raya kali m...

Read more
It's been 4 years...

It's been 4 years...

assalamualaikum salam rabu selamat pagi semua hari ni....4 tahun yg lepas bangun pagi tu... my world totally change Mummy Ayu kehilangan ..m...

Read more
Durian...alhamdulillah

Durian...alhamdulillah

now kan musim durian sana sini org jual durian x cukup dgn tu...leh delivery lagi... mcm Mummy Ayu pernah beli dulu .... puas hati sgt but t...

Read more
1st vaksin...

1st vaksin...

hah..jgn ingat kita je busy vaksin Tommy & Tiara pun he he he... awal bulan ari tu bawak diaorang gi 1st vaksin diaorang kali ni amik se...

Read more
Coffee...coffee...

Coffee...coffee...

assalamualaikum salam selasa good morning semua sama jugaks slow je update kat sini slow jugak blogwalking emmm.... ntah la busy pun je, mcm...

Read more
2nd Covid Vaksin

2nd Covid Vaksin

assalamualaikum salam selasa good morning semua alhamdulillah last week Mummy Ayu dah complete dah kedua-dua dos...covid vaksin :-) panas sg...

Read more