6 years ago

6 years ago

throw back sikit 6 years ago masa gi wedding ni Mummy Ayu with my hero & my princess ala tomei masing2... kami selalu berti...

Read more
Maleficent:Mistress of Evil ~ 5 bintang!!!!!

Maleficent:Mistress of Evil ~ 5 bintang!!!!!

last weekend kan Mummy Ayu gi tgk Maleficent 2 tu best giler serius...memang rasa nak gi layan lagi jom Mummy Ayu cita sikit2 yer... ...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam selasa good morning semua!!! :-)

Read more
Movie time!!!

Movie time!!!

Ahad lepas....busy sungguh pagi, gi pasar.. balik pasar..rehat2 jab.. siap2..bawak Ian  & Iris kuar jenjalan and..tgk wayang ...

Read more
Project decoupage ku...

Project decoupage ku...

bila dah beli bahan2 tu semangat la sikit kan siap2 meja dah jom layan tisu bunga merah tu la..tak cukup plak tu yg gie JJ ...

Read more
Toll ticket

Toll ticket

assalamualaikum salam isnin good afternoon hari ni lambat skt update sbb pagi ni internet problem plak jarang2 internet porblem...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning semua :-)

Read more
Ice cream durian

Ice cream durian

semalam panas sgt rasa nya tak ujan..takde angin emm...panas2 layan ice cream la gi 7 eleven ada ice cream durian plak ye...

Read more
Makcik Pokok Bunga

Makcik Pokok Bunga

assalamualaikum salam khamis good morning semua hari selasa baru ni... gi 7 eleven jab, sebelum balik lunch yeaaaa!!!..ada makcik...

Read more
Dating Mr Enemy

Dating Mr Enemy

semalam habis dah baca... novel yg sampai hari tu dalam 2 hari setengah gak la kalau betul2 layan..berapa jam leh abis tu tapi ni s...

Read more
Wednesday...

Wednesday...

assalamualaikum salam rabu good morning semua!!! :-)

Read more
Sabtu lepas... petang

Sabtu lepas... petang

sabtu petang punya prog pulak... dalam 2.30 dah turun dah Ian & Iris dikerah sama la bawak mcm2 ni.. ada teh tarik session so..w...

Read more
Sabtu lepas...pagi

Sabtu lepas...pagi

sabtu lepas ada prog sempena hari sukan negara.. part 2 part 1..ada zumba kat dewan, hari rabu lepas mengigihkan diri...kul 7 dah be...

Read more