Tiffin of the day

bekal pagi ni as usual.. Mummy Ayu ngan tiffin nya menu pagi ni.... nasi guyeng cucur udang  and buah2 sikit alhamdulillah dah nak masuk lun...
Read More

Lunch date .. Dubuyo

sabtu lepas lunchdate kat dubuyo lama dah plan nak bawak Iris ke sini but x jadi2 sabtu tu...alhamdulillah jadi jugaks   the foods and us......
Read More

Bunga raya

bukan la bukan raya yg hibiscus tu yer but bunga utk raya ha gitu.. mood nak raya kan so the day before raya tu masa kuar gi beli barang2 .....
Read More

Beraya ke sini pula

sabtu petang tu Mak & Abah jenjalan kat Mitsui yeay!!! suka la masing2 kan so jommmsss!!!! kami sampai lewat petang jugaks Mak nak cari ...
Read More

Baru bertiga

Jumaat tu Mummy Ayu pun start keja dah jumaat malam..lepas Iab balik keja baru kami gerak balik Nilai Ian baru dpt off day.. Sabtu & Aha...
Read More

Raye berdua

cerita hari raya kedua Mummy Ayu gi beraya berdua jer ngan Iris sbb nya Ian kena keja kannn but x de la berdua2 betul ada je family member y...
Read More

Tiffin for today

assalamualaikum salam khamis good morning semua pagi ni mood rajin nak buat bfast so..leh la bawak tiffin yg dah lama dok kat rak je kan tif...
Read More

Catch up & BW jab yer...

 alhamdulillah  dah siap dah report semua acc pun settled leh la jengah blog kengkawan jab catch up mana yg patut tq pd semua yg selalu jeng...
Read More

Fruits

selit jab... update sikit pic dah dlm draft leh la selit jab sepanjang bulan puasa lepas Mummy Ayu memang amik banyak fruits boleh kata seti...
Read More

Starts early....

assalamualaikum salam selasa good morning semua ha..lama x wat entry coffee pagi2 kan? pagi ni..start early my black coffee no sugar plus my...
Read More

Menu 1 Syawal

habis dah menu ramadhan meh la kita tgk menu syawal plak yer sama mcm tahun2 lepas rumah Ibu..mesti nak ketupat x banyak, sikit pun jadi la ...
Read More

Dah keja dah hero Mummy Ayu

alang2 dah cita pasal Ian kena keja hari raya meh la sambung sikit lagi pasal Ian ni kan alhamdulillah.. Ian dpt keja part time as a cashier...
Read More

Kerja di hari raya

nie la sebab nya Mummy Ayu rushing sikit hari raya tahun ni and rushing jugak ke Nilai & balik Seremban balik sebab nya... hero Mummy Ay...
Read More