Top Komentator June 2024 - Blog Kak SA

alhamdulillah tgh2 makan nasi kerabu pagi tadi kak SA whatsapp nak delivery hadiah...wah special lagi siap delivery kan tq so much kak SA!!!...
Read More

Alhamdulillah

another one reason Mummy Ayu cuti semalam memang dah niat...nak wat kenduri & sedekah sikit kalau Ian dpt sambung belajar plus bulai Jul...
Read More

Dating ngan Ian

semalam pagi punya cerita one of the reason Mummy Ayu cuti semalam is... nak gi uruskan hero Mummy Ayu sorang ni la bfast date dulu ngan Ian...
Read More

Bfast pagi ni

assalamualaikum salam jumaat good morning semua pagi ni x bawak bekal... so singgah tapau... my coffee...kat ampangan tu than..nasi kerabu e...
Read More

Cooking time with mickey

lama x share pic masak2 sebenarnya lama x masak...bukan x masak langsung, cuma masak yg simple2 bukan proper masak..full set mcm ni sabtu le...
Read More

Cermin mata baru

antara persediaan hero Mummy Ayu yg sorang ni nak masuk IPT dah .. hujung bulan ni kan lepas habis SPM... dia x pakai dah spec mata dia ment...
Read More

Monday blues?

no no no.. no monday blues pun but..my tiffin yg blue hari ni he he he... tiffin for today biru 💙 isi dalam nya... nasi guyeng sandwiches t...
Read More

Singgah sini jab

assalamualaikum salam isnin good morning semua pagi2..otw gi office  buka apps..order & bayar coffee dulu than singgah sini jab  pick up...
Read More

Lunch

minggu ni memang Mummy Ayu busy hari ni baru la berpeluang kuar lunch kat luar relax2 skt..amik angin kat luar kan with usual suspect pikir ...
Read More

Dah sampai dah

my latest project from Pixajoy... dah sampai dah minggu lepas yeay!!! buat photobook 1 utk Mummy Ayu & 1 for Ibu pic2 photoshoot raya ha...
Read More

Tiffin for today

assalamualaikum salam khamis good morning semua tiffin for today hari ni menu light2 jer cekodok sikit, kuih cucur badak pas tu buah naga al...
Read More