#sahurmummyayu

#sahurmummyayu

bulan puasa ni penuh insta dgn pic2 makanan he he he pagi pic sahur menu simple2 je selalunya memang masak extra masa buka puasa tu malam be...

Read more
Salam Ramadhan...

Salam Ramadhan...

salam Ramadhan cake gitu.... comei kan swiss roll ni? semalam order utk makan2... 😉😉😉 sapa2 geng dok sban, senawang or yg seangkatan dgn ...

Read more
Kri Nanggala 402

Kri Nanggala 402

 assalamualaikum salam isnin  salam ramadhan semalam kita semua dikejutkan & turut sama besedih dgn berita sedih yg menimpa negara jiran...

Read more
Cukuplah Allah bagiku...

Cukuplah Allah bagiku...

assalamualaikum salam rabu salam ramadhan ... hari ni dah 9 Ramadhan kejab je kan bulan puasa ni Mummy Ayu lemau sikit la plus...keja pun ba...

Read more
Stok bulan puasa

Stok bulan puasa

 assalamualaikum salam khamis good evening semua lama x update bulan2 puasa ni kan..slow sikit he he he alasan... weekend lepas sempat wat s...

Read more
Aeon Nilai

Aeon Nilai

weekend lepas balik dr pusara... gi aeon nilai jab makan lunch kat food court  cantik & nice deco  x pernah naik kat food court atas tu ...

Read more
Menziarahimu...

Menziarahimu...

ahad lepas... kami menziarahimu buat kesekian kalinya... memang plan sebelum Ramadhan nak ke sana lagi takde la kejut2 Didi bangun sahur tak...

Read more
Salam Ramadhan 1442H

Salam Ramadhan 1442H

assalamualaikum salam selasa good morning semua Salam Ramadhan... alhamdulillah hari ni kita semua dah mula berpuasa.... moga ramadhan tahun...

Read more
Mantai nasi lemak... pun boleh la

Mantai nasi lemak... pun boleh la

assalamualaikum salam isnin good morning semua :-) menu pagi ni.... nasi lemak sambal bilis telur karipap kek & roti pelangi alhamdulill...

Read more
Moist Choc Cake

Moist Choc Cake

dah 2 minggu dah beli bahan2 nak wat choc cake ni but tak buat2... ahad lepas, merajinkan diri jugak... wat choc cake ni wat choc fudge crea...

Read more
Masak memasak...

Masak memasak...

as usual weekend la time Mummy Ayu masak beria-ia  extra dr biasa la gitu... menu bfast...sabtu lepas meriah kan? nasi lemak rendang ayam re...

Read more
Baju raya Ian & Iris

Baju raya Ian & Iris

weekend lepas... kuar bertiga with Ian & Iris... tema hitams... gi Mydin Sban 2 je mission accomplished    siap dah beli baju raya for I...

Read more
Good morning!

Good morning!

assalamualaikum  good morning semua  moga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah

Read more
Dulu & sekarang

Dulu & sekarang

 semalam... Iris heboh nak pic dia darjah 1, masa sekolah kat Bangkok, darjah 6 & form 1 so...ni la hasilnya.... saja susun dr rendah ke...

Read more
Perkep

Perkep

semalam mesy tahunan perkep kali kedua join..last year gi jugak & kena lantik  jadi AJK tu yg this year pegi & siap wat baju semua t...

Read more
Yesterday...

Yesterday...

assalamualaikum salam selasa good morning semua pic & cita semalam 3 of us..in our own unifrorm gitu Ian & Iris semalam start sekola...

Read more