Frame pic raya

Frame pic raya

tahun ni tahun kedua kita semua beraya cara baru ramai yg kata.... x raya but for Mummy Ayu ... tak baik ckp mcm tu sbb raya is meraikan kit...

Read more
Not 2 minutes instant mee

Not 2 minutes instant mee

sesekali...terasa gak nak makan maggi kan but...x leh selalu last week... x ingat plak hari apa terasa nak makan maggi so...here we are!!! b...

Read more
Lockdown 1 - 14 June 2021

Lockdown 1 - 14 June 2021

assalamualaikum salam isnin good morning semua salam syawal....19 syawal dah spt mana yg kita semua dah tau esok..negara kita akan start loc...

Read more
Choc SHRMZB

Choc SHRMZB

punya la pelik nama choc nya pun ha ha ha order choc ni..last week... nampak kat insta Adore Gift mcm2 design ada utk raya, mothers day, ann...

Read more
Covid 19

Covid 19

assalamualaikum salam khamis salam syawal  good morning semalam..kes tertinggi di negara kita 6075 kes baru dr 4 ribu lebih tak jejak pun 5 ...

Read more
Dark choc

Dark choc

masa shopping bahan2 nak masak raya tu jumpa dark choc kit kat ni wahhhh.... Mummy Ayu memang suka choc dark choc...lagi la so...beli raya k...

Read more
Soto Ayam

Soto Ayam

assalamualaikum salam rabu selamat tengahari... salam 7 syawal lambat update hari ni busy cikit nie menu raya keempat hari tu Ibu sebut nak ...

Read more
Kenangan ...

Kenangan ...

sampin yg Ian pakai tu sampin Daddy... antara sampin kesayangan tu sbb sampin masa kitaorg kawin... 17 tahun lepas and Daddy pun pakai sampi...

Read more
Posing posing

Posing posing

bukan main seronok lagi masing2 berposing pagi raya tu emmm..x la pagi sgt dah kul 11 lebih dah time ni gi depan rumah je ada playground dah...

Read more
Kuih Raya ~ Raya PKP 3.0

Kuih Raya ~ Raya PKP 3.0

assalamualaikum salam selasa good morning semua walaupun x de org nak datang  Mummy Ayu still bawa kuar & isi balang2 kuih raya ni letak...

Read more
Punjungan

Punjungan

pagi raya tu... siapkan juga "punjungan" utk jiran kiri & kanan Mummy Ayu letak dlm mangkuk tingkat je... senang plus duit ray...

Read more
Menu di pagi raya

Menu di pagi raya

dah tgk pic raya meh la tgk pic menu pagi raya.... this year beli swiss roll je but nice deco kan.. sedap & x manis sgt sama ngan yg Mum...

Read more
Raya MCO 3.0 - 2021

Raya MCO 3.0 - 2021

assalamualaikum salam isnin salam 5 syawal... dah start keja ke? or WFH? or masih cuti??? Mummy Ayu dah mula bekerja dah cuti 1 hari je.. 1 ...

Read more
Flower hunting....

Flower hunting....

plan pagi ni nak gi cari bunga sekali malam semalam kuar jab... terus singgah kedai bunga tiap2 hari lalu kedai bunga ni masa nak gi keja se...

Read more
Mask raya.....

Mask raya.....

 

Read more
Lampu raya...⭐⭐⭐

Lampu raya...⭐⭐⭐

nie satu lagi yg dah lama Mummy Ayu x buat kat sini (masa kat Bangkok ada jugaks) lampu raya... at our home since Didi x de, memang x de la ...

Read more
Kuih raya - baking mood!

Kuih raya - baking mood!

dah start ke projek kuih raya kengkawan or tunggu kuih tunjuk? Mummy Ayu... dua2 pun ada yg tunjuk pun ada... panjang jugak list pantang ada...

Read more