Jenjalan time

Jenjalan time

lepas balik dr pusara,  lepas melawat umah mertua jenjalan time 3 of us.... in orange teman Ibu cari karpet than gi makan kat 4 fingers   of...

Read more
Mertua tersayang

Mertua tersayang

balik dr pusara mesti singgah umah mertua plak nasib baik ada rumah sbb x call inform pun Mak & Abah  ngam2 kami sampai diaorang baru na...

Read more
Mengunjungimu

Mengunjungimu

assalamualaikum salam isnin good morning semua semalam pagi...gi nilai jab menziarahimu...Didi  lama sgt tak ziarah...rindu sgt 😢😢😢 dpr c...

Read more
Jauh perjalanan baju raya

Jauh perjalanan baju raya

semalam...dapat dah baju raya + baju keja jugak la black & white dulu ek jauh perjalanan baju ni yer kain2 semua beli kat bangkok dulu a...

Read more
Colorful marble cakes

Colorful marble cakes

settled majlis kat opis petang semalam....siapkan sikit utk sedekah ke surau malam semalam dah siap2...eh mcm hadiah plak..kan isi dalam nya...

Read more
Sambutan hari polis

Sambutan hari polis

semalam kan hari polis so..lepas perhimpunan semua which is kami2 x join ada nama yg terpilih & mengikut SOP tak ramai la kami sambut ka...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning semua moga yang baik2 saja utk kita semua in sya Allah  

Read more
Selamat Hari Polis - 214 tahun

Selamat Hari Polis - 214 tahun

assalamualaikum salam khamis good morning semua hari ni...hari polis yg ke 214 tahun selamat hari polis utk semua polis2 di Malaysia to my B...

Read more
Jenjalan...

Jenjalan...

weekend lepas... kuar jenjalan with Ian & Iris lama x kuar sesama kan lama jugak x share pic budak bertuah 2 org ni Ian...dah ada misai ...

Read more
Good morning!

Good morning!

assalamualaikum salam rabu  good morning semua moga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah

Read more
Coffee...coffee...

Coffee...coffee...

assalamualaikum salam selasa good morning semua pagi ni hujan kat seremban bila hujan, keta pun byk la kan mujur kuar awal... sampai opis..o...

Read more
Menu breakfast pagi ni

Menu breakfast pagi ni

bekal pagi ni... mee hoon singapore + kuah kicap roti sosej Ian x makan mee hoon goreng so...kena la wat 2nd menu Iris plak...memang fav mee...

Read more
My Future Husband

My Future Husband

tajuk entry...serams je but rasa rama ramai tau kan  sbb baru je Sabtu lepas movie ni My Future Husband....di Astro Citra lakonan Mira Filza...

Read more
Weekend...me time!

Weekend...me time!

time panas2.... dpt watermelon juice memang yum yum la kan   merajinkan diri...buat watermelon juice Ian & Iris x suka so..utk Mummy Ayu...

Read more
Mendoakanmu ...

Mendoakanmu ...

assalamualaikum salam isnin good morning semua... last week.... time tu nak kejut Ian bangun tetiba je...terkeluar dr bibir..."Di"...

Read more
Surprise

Surprise

last week nya project ni birthday bos Mummy Ayu hari Sabtu so Jumaat tu....kami celebrate dah awal sehari lepas mesy pagi tu kami bawak masu...

Read more
17 years!

17 years!

semalam.. genap lah 17 tahun Mummy Ayu bergelar penjawat awam or kakitangan awam  kalu anak ... dah form 5 dah he he he ramai geng2 yg sama ...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam selasa good morning semua slow sikit berblog mood slow kerja banyaks emmmmm moga yg baik2 saja utk kita semua in sya A...

Read more
Good morning!

Good morning!

assalamualaikum salam selasa good morning semua  moga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah

Read more
Puding Custard - resepi yg simple & sedap!

Puding Custard - resepi yg simple & sedap!

selain dr makan ikan siakap miang pla tu Mummy Ayu wat puding jugaks as dessert kan dah 3 or 4 kali dah buat resepi ni sebb senang & se...

Read more
Siakap miang pla....

Siakap miang pla....

sabtu lepas...my sis in law ada umah meriah la masak2... sabtu tu bday Israq.... ahad tu...baru masak2 dia buat ni.... siakap goreng + miang...

Read more
Happy birthday Israq!!!

Happy birthday Israq!!!

sabtu lepas... budak encem tecik ni..genap 4 tahun happy birthday Israq moga panjang umur, sihat selalu moga jadi anak yg soleh yer... tema ...

Read more
8th Mac - Happy Women's Day!!!

8th Mac - Happy Women's Day!!!

assalamualaikum... salam isnin good morning semua!!! hari ni hari wanita sedunia Happy Women's Day to all!!! hari ni jugak.. 1st day sek...

Read more