Emerald Bird Cactus - pokok bunga burung

hah...bukan main lagi namanya Mummy Ayu panggil pokok bunga burung je bila google cari..wahhh...cantik namanya pun "emerald bird cactus...
Read More

Spider Plant - all the way from Bangkok

weekend lepas kan gi gather2 ngan geng2 kat Bkk dulu of coz la bukan gather2 saja ada gak sesi collect pokok2  he he.. Mummy Ayu dpt ni... ...
Read More

Coffee dulu...

assalamualaikum salam rabu good morning semua sampai opis... buat bfast utk boss - roti & green tea pas tu...tekan kopi dulu...for me 😊...
Read More

The gathering....reunited!!!

plan hari Jumaat utk gathering/ makan2..hari Ahad alhamdulillah...finally dpt gather2 ramai2... mcm those day ... masa kat Bangkok dulu mema...
Read More

Cooking for the gathering

sabtu petang tu balik rumah sbb nak prepare utk gathering plak ahad nya hah...plan last minit je pun jadi je... so menu nya.. marble cake in...
Read More

Sabtu...

sabtu... pagi2 hantar Iris gi library...dia nak wat homework ngan kawan dia so Mummy Ayu gi NSK jab beli lauk2 skt  than gi umah Ibu tlg mas...
Read More