Cucur Udang Besar - area Giant Senawang

ni cite lepas raya dah yer... Jumaat lepas...kuar ngan Ibu jab beli brg skt.. pas tu cari la goreng pisang mcm tu.. utk minum petang sekali ...
Read More

Choc Chip Cookies

the only one..kuih raya yg Mummy Ayu buat tahun ni choc chip cookies ni pun buat last minute sgt hari sabtu tu.. 2 hari sebelum raya tu buat...
Read More

1 Syawal 1443 @ Nilai

assalamualaikum salam rabu.. good morning semua sambung skt lagi cita 1 syawal hari tu tengahari tu kan balik Nilai and pic semalam BIL baru...
Read More

Tiba tiba raya

this year ... tiba2 je esok raya memang mengezut sungguh la kan but ramai yg dah jangka hari Isnin tu raya mcm Mummy Ayu pun ... ahad tu mem...
Read More

1 Syawal 1443

meh la update jab pic2 raya pertama hari tu family kecil Mummy Ayu just 3 of us tema putih biru this year and family besar Mummy Ayu x compl...
Read More

Welcome back to work!!!

 assalamualaikum  salam isnin salam syawal!!! and selamat kembali ke office masing2!!! mesti ramai yg baru start keja ..hari ni selepas cuti...
Read More

Zakat Fitrah

alhamdulillah last week lagi dah settlekan bayar zakat fitrah takut lupa plak lambat2 kawan2 dah ker? tahun ni tahun yg kelima  Mummy Ayu ke...
Read More

Japanese roses

seronok tgk bunga2 kan.. turn japanese roses plak daun nya..bukan main rimbun lagi bunga ada skt2  but suka jugak sbb ada mcm2 color   😍😍...
Read More

Terima kasih atas ingatan!

buka puasa hari selasa lepas dapat kek... kiriman dr org jauh... red velvet... yum yum...  terima kasih atas ingatan...dari kejauhan.... 💓...
Read More

Ujian itu suatu hikmah

 assalamualaikum salam khamis salam ramadhan selamat pagi.... pagi ni bangun dgn mood yg swing rasa a bit down ikut hati memang malas sgt na...
Read More