5 years back - part 2

5 years back - part 2

hari tu throw back pic anak buah kat Seremban kali ni pic anak buah kat Nilai plak tak plan pun sekali tgk...eh, ada pic mcm ni godek2... ni...

Read more
BBQ

BBQ

assalamualaikum salam rabu good morning baru la berkesempatan bersiaran internet prob plak kat opis nak update hp, tak best so dok postponed...

Read more
Good morning

Good morning

 assalamualaikum salam rabu good morning semua :-) moga yg baik2 saja utk kita  in sya Allah

Read more
Selamat dah...

Selamat dah...

ahad lepas... wat pulut kuning lagi (mentang2 la dah pandai..he he he) sempena 2 org hero tu nak berkhatan makan2 family je Ibu wat rendang ...

Read more
Happy 8th birthday!!!

Happy 8th birthday!!!

birthday celebration lagi guna wording yg hari tu je just beli no 8 tu he he he happy 8th birthday Dedeq!!! semoga membesar jadi anak yg sol...

Read more
5 years back

5 years back

last weekend 2 org hero ni balik seremban sambut birthday Dedeq yg ke 8 tahun and..sbb nak bersunat (selamat dah semalam...alhamdulillah) ku...

Read more
Coffee lover

Coffee lover

assalamualaikum salam selasa good morning semua pagi ni...isi minyak of coz la pakej sekali ngan tapau coffee dah jumpa geng office yg sama ...

Read more
Popular Aeon

Popular Aeon

sabtu lepas... after x ingat dah berapa lama x bawak Ian & Iris kuar jenjalan and...lama x tak kuar bertiga sabtu pagi...Iris tuisyen so...

Read more
Rindu yang takkan putus

Rindu yang takkan putus

semalam pagi  after sooo long... baru la berkesempatan mengunjungi pusara mu... ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข  Al-Fatihah buat kesayanganku damai la dikau di sana ...

Read more
Monday

Monday

assalamualaikum salam isnin good morning semua moga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah  

Read more
Handmade by Ibu

Handmade by Ibu

ada kawan tempah from Ibu sarung botol air comei kan... ? yg buat berseri ..3 butir buah tu dan dan...rasa nak sarung botol air baru jugak ๐Ÿ˜œ  

Read more
Ice cream time

Ice cream time

I am not big fan of ice cream (but big fan to coffee & choc) one in a while, baru craving...nak ice cream and of coz..choc ice cream sem...

Read more
Isi angin tayar kereta...

Isi angin tayar kereta...

believe it or not? sepanjang Mummy Ayu drive ni pagi tadi la... baru Mummy Ayu belajar & tau..mcm mana nak isi angin dalam tayar kereta ...

Read more
Janji Allah

Janji Allah

assalamualaikum salam jumaat good morning semua 4 janji Allah dalam Al-Quran ุณُุจْุญَุงู†َ ุงู„ู„َّู‡ِ ูˆَ ุงู„ْุญَู…ْุฏُ ู„ِู„َّู‡ِ ูˆَ ู„ุงَ ุงِู„ู‡َ ุฅِู„ุงَّ ุงู„ู„َ...

Read more
2nd celebration for his 1st birthday

2nd celebration for his 1st birthday

last weekend sambut birtdhay hero tecik sorang ni birthday dia .. dah lepas 2 bulan dah but sbb memang planning asalnya nak sambut kat sban ...

Read more
Day before Friday

Day before Friday

assalamualaikum salam khamis good morning semua  minggu ni mcm letih sgt emmm...nak bendera merah rasanya so... weekend ni nak rehat2 jer.. ...

Read more
Mini Giveaway Acrylic Painting by Ema

Mini Giveaway Acrylic Painting by Ema

blogwalking tadi jumpa giveaway ni laju je jengah and harus la join... mana tau menang "Mini Giveaway Acrylic by Ema"  suka sgt pa...

Read more
Good morning

Good morning

assalamualaikum salam rabu good morning semua  Mummy Ayu in red today ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ have a good day!!! moga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah

Read more
Blue & white...lunch

Blue & white...lunch

sabtu tu ... as usual, weekend je Mummy Ayu memang busy masak dah masak, plating cun2.. set pinggan mangkuk blue & white cun!!! ramai be...

Read more
Oden .... oden.

Oden .... oden.

last weekend... masak2 oden lagi... meriah bahan2 nya buat & makan2 ramai2 kat rumah memang puas makan beli sikit2 je but bila dah kumpu...

Read more
Happy birthday - today & last friday!

Happy birthday - today & last friday!

pagi ni... surprise celebration utk adik office mate birthday dia..hari ni happy birthday Yana!!! terkejut & x sangka dia and last frida...

Read more