2nd celebration for his 1st birthday

last weekend
sambut birtdhay hero tecik sorang ni
birthday dia .. dah lepas 2 bulan dah
but sbb memang planning asalnya nak sambut kat sban
so..semua brg2 dah beli dah
but bila bday nya....x lepas nak balik
sbb PKP 
so..saja la suka suka sambut sekali lagi
plus...nak dapat dia pun... after 7 years menanti
so...why not

tema doraemon
see...meriah belon2 nya

kek je x dapat ke doraemon
sbb dah abis
kek teddy bear pun boleh la yer

rasmikan bekas2 tupperware doraemon Mummy Ayu

happy 1st birthday Adam Iman
alhamdulillah..after 7 years menanti kelahiranmu
masa dpr news SIL pregant ni...siap video call lagi...Msia-Bkk
seronok sgt...sampai nangis2
standard la kan
masa kelahiran Iman..
Mummy Ayu busy kat secterariat....risau sgt
rasa nak fly balik je
but...alhamdulillah...after 1 years...
semoga sihat selalu, dipanjangkan umur,
semoga sentiasa dilindung & dirahmati Allah
semoga jadi anak yg baik, abg yg baik..in sya Allah
and semoga jadi anak yg soleh
aamiin...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. Kek dan birthday boy sama2 comel 😊

    ReplyDelete
  2. Happy birthday Adam Iman. Semoga jadi anak soleh dan mendengar kata ibu bapa

    ReplyDelete
  3. ala comelnya tema doremon ada kek teddy bear lagi 😍😍

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...