Mesej to Abang Kurier

last week gi umah Ibu
tgk ada bungkusan poslaju ni
but..kali ni memang menarik perhatian
sbb....ada sticker kat plastik poslaju tu
and siap ada mcm surat utk Abang Kurier

so thoughtful kan???

bagus tu company ni
sbb gigih kuarkan modal skt
utk tempah sticker mcm ni
kan???
Sisfel.....caiyok caiyok!!!
emmm..Ibu Mummy Ayu jual produk sisfel ni
tu yg banyak bungkusan & kotal dr sisfel ni

apa tu?
nanti Mummy Ayu share je
Mummy Ayu pun baru je start consume sisfel ni
will share kat sini..later
pernah dengar tak?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. Mesti abang kurier tersenyum simpul membacanya

    ReplyDelete
  2. ni buat abg kurier tersenyum kan.
    tak la dia stress bila anta parcel.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...