Do Do Sol La La Sol

review cita korea plak

baru habis layan cita ni
Do Do Sol La La Sol
comei sgt
๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

heroin nya... Ra Ra
dr kecik bapak dia suruh dia belajar main piano
siap upah sorang cikgu khas utk ajar dia main
sampainya dia memang betul2 terror main piano tu

pas tu....
business bapak dia macam nak bankrup
bapak dia suruh Ra Ra ni kawin
so that dia tak de la risau kan Ra Ra ni

on her wedding day
jumpa hero plak
masing2 mcm tergamam
but.. x jadi kawin pun
sbb bapak dia mati on that day
sian sangat time tu
kawan baik bapak dia kasi duit
suruh Ra Ra mulakan hidup baru

Ra Ra ni jenis anak org kaya yg spoil jugak la
semua org siapkan, manja,

nak mulakan hidup baru
beli rumah..kena tipu plak

so...dia memang ada sorang kawan dlm insta dia
yg selalu komen & text dia
nama DoDoSolLaLaSol

DoDoSolLaLaSol ajak dtg satu tempat ni...
so Ra Ra pun pegi la
on the way tu..accident plak
habis keta semua
sekali..hero plak yg selamatkan ..Woo Joon ni
maka bermula la hidup baru Ra Ra..
accident teruk gak cedara 
tangan kiri kanan bersimen
so Woo Joon ni la tolong semua
jaga makan, siap suap bagai
syampookan rambut la
Ra Ra nak makan itu ini.. beli kan
semua kumpul dlm list hutang
anjing RaRa....comei sgt..nama Mimi
masuk sepitak jugak, bayar vet semua
Woo Joon ni la bayarkan

keta rosak....keta pun ada nama yer..JuJu
pun Woo Joon ni la bayarkan 

tambah list hutang lagi

dlm sepital ni..Doctor Eun Seok yg rawatkan
and doctor ni kenal RaRa but RaRa x kenal doc tu
Doc ni kawan dgn husband x jadi RaRa tu

and doc ni makin lama macam suka ngan RaRa
dia confess jugak lama2 tu
but RaRa tolak...
sbb dia dah suka ngan Woo Joon

kuars epitak Woo Joon kenalkan dgn ramai2 kawan baru
emak & anak ni
owner saloon sebelah rumah Woo Joon
Ha Young ni punya la minat ngan Woo Joon
tapi x terbalas
mula2 dia x suka RaRa
sbb Woo Joon rapat dgn Ra Ra
but lama2..makin rapat & bestfreind ngan RaRa

RaRa sewa bilik kat rumah diaorang
but no dog plak
mak dia allergic
so Mimi ... Woo Joon yg jagakan dekat rumah dia
comei betul Mimi ni
siap pakai baju mcm2...

Ra Ra ni kadang2 blur jugak
 dia buka kelas piano kat rumah Woo Joon
La La Land
kawan insta dia tu kasi hadiah piano
rumah Woo Joon ni asalnya kedai bunga
but owner nya sewakan pd Woo Joon tu

Woo Joon plak
ada rahsianya sendiri
emmm?

and...dekat nak ending
baru tau siapa kawan insta Ra Ra tu
DoDoSolLaLaSol tu

cita ni comei sgt
heroin pun comei & cute sgt
but dkt2 ending tu
tetiba je ada plot twist
memang x sangkat and cedih sgt

nak tau..kena la layan
16 episod je
best!!!












mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

No comments:

Post a Comment

Jemputla komen di sini...