Sara Sofea Cakes

since dr birthday Mummy Ayu yg lepas
dah rasa kek dr kedai kek ni
memang Mummy Ayu looking foward sgt nak jengah ke bakery nya
last friday...lepas gi buat ic Iris
sempat ke sini kejab

comei je bakery nya
kat Senawang
kedai ni kat belakang Hospital Salam yg baru kat Senawang tu
and dekat dengan Kip Mart
bila masuk pun
wah..bau cake
best!!

deco pun sgt cozy...
cantik kan
cuma...kalau la ada coffee machine
leh lepak2 minum kopi & slice of cake kat sini
by the window
ada meja kecik2 sikit
sure lagi best

hover kan imagination
he he he

so far kedai ni memang utk walk ini
boleh order secara online... 
ada  juga delivery service kek

kek yg kat kedai ni pun comei2
ada slice & ada whole cake
and ada juga terima tempahan

paling menarik rasanya ..bg Mummy Ayu
ada surprise box...
ada 4 flavor petite cake in one box
comei & menariks kan?

masa pegi hari tu 
Mummy Ayu beli lime cake for Ibu
dap...rasa lemak2
& x manis pun
Ibu & Ayah suka

selain dr tu..red velvet dia pun..yum yum
nie pun Ibu suka

Mummy Ayu..of coz la choc cake kan
nak try sneakers cake
but belum berkesempatan lagi

for sure akan repeat lagi punya la

sapa yg dok area Seremban, Senawang
try try check out intsa Sara Sofea Cakes ni
and.harus try

bakery ni gabungan idea & kerja 3 beradik
pernah kuar Nona & pernah kuar paper jugak
congrats girls & keep it up!!!
moga terus success

bukan paid review yer, 
review ikhlas & cedap! 

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. WOW!nieyl 3 beradik perempuan pun ada impian nak buka kedai makan juga ni akk..
    bila semua dah pencen nnt la..hehehe...bestnya ada kedai bakery mcm ni dekat ngan rumah...boleh selalu singgah...

    ReplyDelete
  2. Dekat sangat ni, boleh try nanti ;)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...