Salam Awal Muharam

esok ... 1 Muharram 1444 tahun baru Islam Salam Awal Muharram... moga kita menjadi lebih baik dr sebelum2 ni  aamiin
Read More

Dinner malam semalam

malam semalam dah tak tau dah nak masak apa tanya Ian & Iris....dua2 x kisah, apa2 pun boleh so malam semalam akhirnya dpt idea & da...
Read More

Apam shocking pink

assalamulaikum salam jumaat good morning semua menu bfast pagi ni apam shocking pink selalu wat apam gula merah je kan kali ni try color p...
Read More

Tea live time!

malam tu sebelum party bawak kuar anak2 plus anak buah gi Tea live.. nasib dekat je kat simpang depan tu tapi jauh jugak pusing2 nasib co-pi...
Read More

Swimming....

acara yg paling ditunggu2 la kan.. oleh kids... pool time!!! Iris sampai2 tu makan, solat..terus terjun yg lain tu...dah keberapa kali x tau...
Read More

GIVEAWAY BZ SATU 2022

 jenjalan blog kengkawan tadi  jumpa giveaway ni so..jom support & join....   GIVEAWAY BZ SATU 2022 syarat2 nya simple je spt di bawah.....
Read More

Birthday vacation!!!

lama dah plan ... cuti2 with family mertua ni dah nya...Mummy Ayu ckp buat bulan 7 la sambil2 tu..leh celebrate birthday Abah & Mak seka...
Read More

Sports Day

sabtu lepas awal pagi dah dok tepi padang dah nasib Ibu & Ayah pun join sama ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ sbb support sports day sekolah Ian & Iris   Iris...
Read More