Extraordinary Attorney Woo - K Drama

mualnya
x nak start dulu
layan k.drama ni....
sbb still on going
buttt...baca byk review
ckp best
lakonan real
so..terjebak la jugak
Extraordinary Attorney Woo
cerita ni mengisahkan Woo Yong Woo ni
seorang autism but she is genius dr kecik lagi
dia ingat apa yg dia baca or tengok or dengar

and dia menjadi peguam autism yg pertama
dlm cerita tu la...yer
but since dia ni autism...x de law firm yg nak amik dia keja
but one day dia dpt kerja di Hanbada..sebuah law firm yg besar jugak
tu pun...sbb bos kat situ kawan baik ngan bapak dia
and..dia kasi Yong Woo ni peluang
but...berbaloi la
sbb dia berjaya selesai kan setiap kes yg diberikan dgn jayanya
and...dgn cara yg unik sgt!

best...sbb comel sgt Yong Woo ni
memang comel sgt lakonan dia
and nampak real sgt
dia dikelilingi ngan kawan2 & bos yg baik
but of coz la..ada jugak yg X suka tu

setiap episod...1 kes
so..takde la sambung2 or cerita yg tergantung
memang layan
so far...Mummy Ayu dah tgk sampai ep 6
semalam dah kuar ep 7
but...rilex lu....

suka sgt tgk dia ngan best friend dia
and suka sgt tgk mamat yg suka dgn dia tu

bapak dia pun..baik & penyabar sgt
best la... 

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. ramai jugak cakap best. nak tengok lah nanti

    ReplyDelete
  2. tak pernah layan lagi... macam menarik je bila baca ni

    ReplyDelete
  3. Best..SA tengah tengok...bagus dia menjiwai watak...

    ReplyDelete
  4. Selamat menonton mummy. Semoga terhibur.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...