Shopping Lazada utk anak2 bulus

Shopping Lazada utk anak2 bulus

tu dia beratur gambar2 brg2 lazada nak sampai shopping utk Tommy & Tiara semalam sampai dah tempat tido diaorang & tempat cakar2 pas...

Read more
Good morning!

Good morning!

assalamualaikum salam rabu good morning semua moga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah :-)  

Read more
1st time ke Vet

1st time ke Vet

1st time la bela kucing betul2 and..1st time jugak ke vet emmmm.... last 2 week... bawak Tommy & Tiara gi vet siap ada buku lagi nice!!!...

Read more
Make over kotak

Make over kotak

sepatutnya pic before dulu kan but ni terbalik pic after dulu he he.. weekend lepas layan make over kotak ni dok kat luar lama dah nak buang...

Read more
2nd dos ~ Alhamdulillah

2nd dos ~ Alhamdulillah

alhamdulilah semalam Ibu & Ayah dah amik 2nd dos diaorang complete dah dua2 dos vaccine covid 19 syukur alhamdulillah semuanya dipermuda...

Read more
Slow sangat

Slow sangat

assalamualaikum... salam selasa good morning semua mood berblog nowadays sgt la slow emmmm... x tau la kenapa story..banyak je keja pun..ban...

Read more
Tommy & Tiara...new families member

Tommy & Tiara...new families member

assalamualaikum salam khamis selamat petang semua last week...jumaat petang dapat dah...yg diidam-idamkan hero Mummy Ayu ni jenuh bodek, jen...

Read more
Alhamdulillah

Alhamdulillah

alhamdulillah jua Ibu & Ayah pun dah terima 1st dos vaksin covid 19 ni Mummy Ayu hari khamis Ibu & Ayah..hari Isnin awal 2 hari dr M...

Read more
1st Covid Vaksin

1st Covid Vaksin

assalamualaikum salam rabu good morning semua alhamdulillah.. khamis lepas Mummy Ayu dah terima 1st vaksin utk covid ni suspen & berdeba...

Read more
Cupcake

Cupcake

assalamualaikum salam isnin good morning semua lama sgt x update blog busy ... busy ... busy cupcake ni x leh makan yer ni utk cucuk2 jarum ...

Read more
The Con-Heartist

The Con-Heartist

 malam semalam... layan cita Thai... lama dok dlm list dah (panjang sebenarnya list tu..tak tertengok2) tapi mlm tadi..layan gak cita ni &qu...

Read more
20 Syawal  - 4 tahun

20 Syawal - 4 tahun

 assalamualaikum salam selasa good morning semua hari ni 20 syawal genap 4 tahun (dalam tahun Islam) Didi dijemput Ilahi :-( pejam celik pej...

Read more