1st Covid Vaksin

assalamualaikum
salam rabu
good morning semua

alhamdulillah..
khamis lepas Mummy Ayu dah terima 1st vaksin utk covid ni
suspen & berdebar jugak la sebelum nak pegi tu
takut tu tak..but suspen
he he he

kebetulan hari nak vaksin tu 
Mummy Ayu memang BDR
so..dr rumah je
my sis.. Wani yg drive kan
kalu drive sendiri mau sesat

pukul 9
tapi Mummy Ayu sampai awal
so...cepat je selesai semua
and harus la kan
posing2

pas tu geng opis sampai
sbb nak posing2 lagi
he he he
diaorang berdua keja...so..masuk opis la dua2

alhamdulillah
semua nya berjalan dgn lancar

selamba je minta izin nak snap
sebelum vaksin tu 
Mummy Ayu dpt sinovac
x kisah apa jenis pun
janji dapat
kan???

2nd dos... 1 Julai ni
suspen lagi
he he he



mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. ada geng okla bole tlg snap utk posing..alhamdulillah dh cucuk 1st dose..mmg berdebar kan

    ReplyDelete
  2. aida time dpt date utk cucuk vaksin, the night before tu tak tido lena tau :) ha ha ha ha...
    berdebar. dgn mcm2 rumours kita dgr. hu hu hu memang berdebar.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...