Senang je...

Senang je...

sekarang nak makan apa2 kuih senang je...main beli je 4 ketul RM 2  cukup la kan Puteri Ayu dulu punya la... (masa diperantauan dolu dolu) n...

Read more
5 ekor minion's

5 ekor minion's

tadi blogwalking ke blog Syazni dah 15 ekor dah minion dia baru teringat nak update jugak pic amik dah baru ada 5 ekor minion hasil dr happy...

Read more
Wah...

Wah...

pagi ni jengah blog wah...  dah melepasai nombor 3,000,000 tq semua yg jengah blog Mummy Ayu emmm...mcm takde je yg dpt printscreent no 3,00...

Read more
Good morning!

Good morning!

assalamualaikum... salam selasa  good morning semua!!! moga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah

Read more
Giveaway 3,000,000 viewers

Giveaway 3,000,000 viewers

 sedar x sedar dah 11 tahun Mummy Ayu berblog and....dalam diam dah hampir 3 juta kali kawan2 tgk, baca, jengah blog Mummy Ayu ni tq so much...

Read more
Have a beautiful day!!!

Have a beautiful day!!!

assalamualaikum salam khamis good morning semua  semoga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah :-)

Read more
"Giveaway makcik bawang by www.nieylanadia.com "

"Giveaway makcik bawang by www.nieylanadia.com "

 lama x join giveaway plus support kawan2 plus hadiah pun cedap nampak tu lama dah usha... he he he so..jom ramai2 join G iveaway makcik baw...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua  semoga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah :-)

Read more
Rainy....

Rainy....

assalamualaikum salam selasa  good morning semua pagi ni hujan sejuks... moga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah

Read more
Projek Kopi

Projek Kopi

last friday dapat my fav kopi...   alhamdulilllah dappp makin berseri plak kedai ni ngan pokok2 hijau tu ๐ŸŒฒ๐ŸŒณ๐ŸŒด sapa nak try sapa2 dok area ...

Read more
Rendang cendawan

Rendang cendawan

semalam merendang jab bukan rendang ayam or rendang daging yer kali ni rendang vegetarian rendang cendawan emmm kawan kasi cendawan sampai 2...

Read more
After 3 days...with Kekasih Khayaan

After 3 days...with Kekasih Khayaan

tajuk..tak leh blah he he he bukan kekasih means... betul2 kekasih yer novel Mummy Ayu yg baru ni by Acik Lana "Kekasih Khayalan" ...

Read more
Good morning!

Good morning!

 assalamualaikum salam isnin good morning semua.... moga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“

Read more
Good morning

Good morning

assalamualaikum salam khamis good morning semua pokok kawan kasi main cucuk2 je alhamdulillah..hidup elok and dah berbunga dah ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ  

Read more
Kekasih Khayalan

Kekasih Khayalan

yea.... semalam sampai dah novel terbaru Mummy Ayu by Acik Lana "Kekasih Khayalan" pagi ni bawak gi opis... balut dulu baru leh st...

Read more
Breakfast

Breakfast

assalamualaikum salam rabu good morning semua pagi ni... menu mee hoon guyeng + roti telur jemput makan semua bismillah moga yg baik2 saja u...

Read more
Kemas garden

Kemas garden

antara projek weekend lepas ahad petang kemas garden re-arrange pasu2 bunga bawak kuar pokok yg besar and..susun2 pokok2 bunga yg tecik2 tu ...

Read more
Bunga di taman

Bunga di taman

 assalamualaikum salam selasa good morning semua... pagi ni nak keja tgk bunga kat my small garden subhanallah meriah berbunga and..suka san...

Read more
Jadi tokei karipap

Jadi tokei karipap

assalamualaikum salam isnin good morning projek weekend lepas hari sabtu tu  layan wat karipap lepas lunch masak inti dulu pas tu minta ibu ...

Read more
Good morning!

Good morning!

assalamualaikum salam rabu good morning semua!!!  moga yg baik2 utk kita semua in sya Allah :-)

Read more
Van milo datang

Van milo datang

semalam... van milo dtg opis Mummy Ayu excited jab  sbb dulu masa sekolah je jumpa van milo ni kan? ada jual milo jugak murah katanya tapi M...

Read more
Lempeng pisang

Lempeng pisang

 assalamualaikum salam selasa good morning semua pagi ni Mummy Ayu wat lempeng pisang utk bfast... tapi mcm x cun sgt la plus x de daun pisa...

Read more
Bantal bantal kami...

Bantal bantal kami...

weekend lepas.... kemas2 rumah cabut semua sarung kusyen..cuci nampak la bantal2 ni 3 of us... buat lama dah kat photobook.my jugak saja pas...

Read more
Meriah bila dapat gather2..

Meriah bila dapat gather2..

semalam...busy masak (bila weeken memang busy masak2 pun...he he) menu semalam... nasi hujan panas je pun penuh kasih sayang yer.. ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’— se...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

 assalamualaikum salam isnin good morning semua semoga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah :-)

Read more
Majlis meraikan pertukaran

Majlis meraikan pertukaran

rabu lepas kami wat majlis sikit meraikan pertukaran 2 org kawan ni one of them...yg Mummy Ayu kena ganti tu sbb Mummy Ayu suka pokok meh ka...

Read more