Digital Arts Giveaway

lama x join giveaway
tuan blog siap jemput lagi
so..joms join ramai!!!
Syarat-syaratnya simple jer....

1) Copy banner ,backlink dan tulis entri blog bertajuk " Digital Arts Giveaway"
2)Follow setiap sosial media di bawah. Satu follow akan dapat  satu nama untuk undi.

*Follow blog ni  https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/ (satu cabutan undi)  ✅
@prelovebukubycuya (satu cabutan undi) ✅
@artsbycuya  (satu cabutan undi)  ✅
@ _suhxj  (satu cabutan undi)  ✅
*  Subscribe Youtube La Dolce Ame (satu cabutan undi)  ✅

ok semua done follow...

Ini bermakna,kalau follow ketiga2 instagram,blog dan youtube di atas, 
nama anda berpeluang dicabut sebanyak lima (5) kali.
Satu ig mewakili satu nama untuk dicabut undi.
Begitu juga sekiranya anda subscribe channel saya.

3) Copy gambar dan ayat di bawah ke dalam entri anda.

Anda suka sekiranya gambar anda dilukis dan menjadi digital?
Tak tahu mana nak cari orang untuk lukis?
Nah...jom order dengan cik Cuya kita.
Harga serendah RM6 sahaja untuk seorang!

Ws ke www.wasap.my/60135800776  



4) Dah siap? Post dan komen link anda di bawah.Jangan lupa nyatakan nama ig dan channel sekiranya anda ada. Beritahu juga instagram mana yang telah anda follow untuk kira cabutan undi nama anda.


Pemenang akan dicabut undi secara manual ya.

HADIAH???

TEMPAT PERTAMA

2 buah Digital Drawing

TEMPAT KEDUA & KETIGA

Sebuah digital drawing

menariks kan?
so..jom ramai2 join
mana tau leh menang digital drawing ni
😉😉😉

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. goodluck :)

    https://www.tiarasaphire.com/2020/12/drama-kampung-pisang-bersiri-siri-2020.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kak sebab join.All the best! Cuya dah update senarai peserta ya :)

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya. Naim datang dari segmen yang sama

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yg sama..hi hi

    ReplyDelete
  5. goodluck, datang dari segmen yang sama :) follow sini

    https://www.ibucida.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...