Happy birthday Ibu - Part 2

sambung skt lagi entry posing2 namanya ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… malam tu semua ada complete 10/10 so haruslah posing2 kan Ibu & Ayah... plus us 8 beradik ...
Read More

Happy birthday Ibu - part 1

rabu lepas birthday Ibu one of the reason Mummy Ayu amik cuti kasi Ibu rehat hari tu Mummy Ayu masak semua for lunch and also arrange kan bd...
Read More

Balut buku part 2

 isnin ngan selasa hari tu memang x byk keja pun so Mummy Ayu pun sambung la keja2 suka suki balut buku ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ ha....meriah kan mcm2 color  ...
Read More

See you next year!

assalamualaikum salam jumaat good morning semua Mummy Ayu bersiaran dr rumah sbb nya cuti.... start dr rabu ari tu so selasa tu....siap2 kem...
Read More

Mini Story tag ~ Pixajoy

 semalam sampai dah.. yang ditunggu2... comei je box nya pun mini story tag from Pixajoy last week buat ada 49 pic semua dok la pilih2 pic.....
Read More

Coffee utk kengkawan

assalamualaikum salam selasa good morning semua pagi ni...buat kopi utk kengkawan kat tingkat 2 beli coffee cup & lid dia ni bekas yg ba...
Read More

New Year gift...

surprise pagi ni akak kat opis kasi new year gift wah..comei jer  tq kak!!! isi dlm nye emmm... yum yum kek marble red velvet yum yum emmm.....
Read More

Bunga penyeri office

after sooooo long time baru la tukar bunga kat office Mummy Ayu ok tak? bunga tu beli last week....nampak2 terus berkenan...peony kan? and o...
Read More

Mee hoon guyeng

assalamualaikum salam isnin good morning semua pagi ni Mummy Ayu bfast mee hoon guyeng je mee hoon singapore la konon2 nya but x de kuah kic...
Read More