Menu pagi raya

Menu pagi raya

walaupun raya versi PKPD makan tetap meriah yer penuh meja walaupun yg makan bertiga jer he he he pas makan... hantar skt kat rumah Ibu and ...

Read more
Salam Aidil Adha 1442

Salam Aidil Adha 1442

assalamualaikum salam rabu selamat pagi share pic & cita raya semalam raya PKP bertiga je kami alahai...rambut Ian geram tgk raya kali m...

Read more
It's been 4 years...

It's been 4 years...

assalamualaikum salam rabu selamat pagi semua hari ni....4 tahun yg lepas bangun pagi tu... my world totally change Mummy Ayu kehilangan ..m...

Read more
Durian...alhamdulillah

Durian...alhamdulillah

now kan musim durian sana sini org jual durian x cukup dgn tu...leh delivery lagi... mcm Mummy Ayu pernah beli dulu .... puas hati sgt but t...

Read more
1st vaksin...

1st vaksin...

hah..jgn ingat kita je busy vaksin Tommy & Tiara pun he he he... awal bulan ari tu bawak diaorang gi 1st vaksin diaorang kali ni amik se...

Read more
Coffee...coffee...

Coffee...coffee...

assalamualaikum salam selasa good morning semua sama jugaks slow je update kat sini slow jugak blogwalking emmm.... ntah la busy pun je, mcm...

Read more
2nd Covid Vaksin

2nd Covid Vaksin

assalamualaikum salam selasa good morning semua alhamdulillah last week Mummy Ayu dah complete dah kedua-dua dos...covid vaksin :-) panas sg...

Read more
Shopping Lazada utk anak2 bulus

Shopping Lazada utk anak2 bulus

tu dia beratur gambar2 brg2 lazada nak sampai shopping utk Tommy & Tiara semalam sampai dah tempat tido diaorang & tempat cakar2 pas...

Read more
Good morning!

Good morning!

assalamualaikum salam rabu good morning semua moga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah :-)  

Read more
1st time ke Vet

1st time ke Vet

1st time la bela kucing betul2 and..1st time jugak ke vet emmmm.... last 2 week... bawak Tommy & Tiara gi vet siap ada buku lagi nice!!!...

Read more
Make over kotak

Make over kotak

sepatutnya pic before dulu kan but ni terbalik pic after dulu he he.. weekend lepas layan make over kotak ni dok kat luar lama dah nak buang...

Read more
2nd dos ~ Alhamdulillah

2nd dos ~ Alhamdulillah

alhamdulilah semalam Ibu & Ayah dah amik 2nd dos diaorang complete dah dua2 dos vaccine covid 19 syukur alhamdulillah semuanya dipermuda...

Read more
Slow sangat

Slow sangat

assalamualaikum... salam selasa good morning semua mood berblog nowadays sgt la slow emmmm... x tau la kenapa story..banyak je keja pun..ban...

Read more
Tommy & Tiara...new families member

Tommy & Tiara...new families member

assalamualaikum salam khamis selamat petang semua last week...jumaat petang dapat dah...yg diidam-idamkan hero Mummy Ayu ni jenuh bodek, jen...

Read more