Bunga raya

Bunga raya

seronok sangat  and satu kepuasan bila tgk pokok yg kita jaga, siram hari2 tu...berbunga bunga raya Mummy Ayu yg baru beli hari tu ⚘⚘⚘ masa ...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

 assalamualaikum salam selasa good morning semua!!! moga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“

Read more
The Danish Girl

The Danish Girl

lagi satu movie yg Mummy Ayu layan weekend lepas... The Danish Girl citer ni dah lama dah...tahun 2015 but Mummy Ayu baru jumpa & baru l...

Read more
Behind Her Eyes

Behind Her Eyes

weekend lepas... relax jab dr layan cita korea kita layan movie2 english kat Netflix ada yg share cita ni best & ada plot twist yg x dis...

Read more
March

March

assalamualaikum salam isnin good morning semua pejam celik pejam celik dah masuk bulan march dah kita moga yg baik2 saja utk kita semua yer ...

Read more
Happy birthday to you!!!

Happy birthday to you!!!

semalam...birthday akak kat opis tu so...simple celebration!!!  as usual one day before busy, suspen tunggu choc bouquet & kek lambat sa...

Read more
I Care A Lot - Netflix

I Care A Lot - Netflix

baru2 ni Mummy Ayu layan cita ni I Care A Lot kat netflix rest jab dr layan cita2 korea ok la..not bad lain dr yg lain and...mcm x sangka je...

Read more
myNews

myNews

as usual coffee...coffee.. pagi2 .. gelap lagi tu dah sampai depan myNews... hot cappuccino  yum yum bau pun dah emmmm.....  

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning semua moga yg baik2 saja utk kita in sya Allah  

Read more
Dubuyo

Dubuyo

lunch rabu lepas.... jaga penjarakan sosial yer walaupun dah boleh kuar makan lebih dr 2 orang  layan korean food yummy alhamdulillah

Read more
Pink...pink...โ™ฅโ™ฅโ™ฅ

Pink...pink...♥♥♥

sarung botol air baru yeah!!  and its pink ♥ 3 tones 3 pink and siap ada buah ceri bulat2 tu suka suka tq Ibu...sbb kaitkan!  

Read more
Good morning

Good morning

assalamualaikum salam khamis good morning semua brand new day moga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah  

Read more
Ngantukkksss

Ngantukkksss

assalamualaikum salam rabu good morning semua pagi ni Mummy Ayu ngantukss sgt masa drive tadi pun jenuh terkebil2 mata bawak slow je sampai ...

Read more
Disposable Mask Jovian Essentials

Disposable Mask Jovian Essentials

memang teringin nak try jovian punya disposable mask design sebelum ni kuar kejab je dah sold out hari tu..jengah2 ig jovian nampak ada disp...

Read more
Masak2 dihujung minggu

Masak2 dihujung minggu

as usual weekend is masak2 day weekend lepas..masak kat rumah Ibu plak Ahad punya menu kari ayam ayam guyeng tempe ikan masin sambal belacan...

Read more
Ku pinang dgn bismillah...

Ku pinang dgn bismillah...

bukan gi meminang org yer Mummy Ayu meminang bunga ha ha ha sabtu lepas gi satu nursery ni..kat area senawang tu selalu lalu je santu lepas....

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam selasa good morning semua  moga yg baik2 saja utk kita semua in sya Allah

Read more
Emmm...

Emmm...

assalamualaikum salam selasa good morning semua semalam balik keja lambat cikit pagi ni masuk awal cikit keja atas meja x settle2 kurang la,...

Read more
Durian

Durian

last week... dpt msg dr boss "saya bawak balik durian utk Ayu" wahhh....seronoks nya sebiji je pun but..alhamdulillah syukur boss ...

Read more
Lunch on weekend

Lunch on weekend

as usual kalu weekend memang Mummy Ayu masak beria sikit sikit je la pun and...akan cuma buat once a week proper lunch with family sabtu lep...

Read more
Fruits platter...

Fruits platter...

saja gedik2 last saturday wat fruits platter  dragon fruit, star fruit, papaya, ciku, orange semua sikit2 je pun and plus this strawberry + ...

Read more
Costa Coffee

Costa Coffee

assalamualaikum salam isnin good morning semua alhamdulillah...singgah isi minyak tadi dapat la tapau coffee ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ pagi ni kurang sihat sik...

Read more
Busy!!!

Busy!!!

assalamualaikum salam khamis good morning semua windu blog, windu blogwalking but currently.... Mummy Ayu super duper busy  asal dtg keja je...

Read more
Rak untuk hotwheels Ian

Rak untuk hotwheels Ian

lama dah target nak beli/ cari rak utk kereta2 hotwheels Ian alhamdulillah...sampai dah one of his birthday present jugak ni masa sampai tu ...

Read more
Good morning Monday!

Good morning Monday!

assalamualaikum salam isnin good morning semua lum abis busy emmm.. peninnnn

Read more
Our boy turns 15th...

Our boy turns 15th...

time2 mcm ni tarikh2 penting...memang extra lagi ingat kat kesayangan... ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ Didi memang x suka amik gambar (mcm Iris) and sbb x leh amik...

Read more
Ian turn 15th

Ian turn 15th

semalam genaplah hero Mummy Ayu 15 tahun happy birthday sayang!!! dah bujang dah hero Mummy Ayu ni dulu mula berblog...baru 2 tahun lebih ba...

Read more