Kenangan ...

Kenangan ...

sampin yg Ian pakai tu sampin Daddy... antara sampin kesayangan tu sbb sampin masa kitaorg kawin... 17 tahun lepas and Daddy pun pakai sampi...

Read more
Posing posing

Posing posing

bukan main seronok lagi masing2 berposing pagi raya tu emmm..x la pagi sgt dah kul 11 lebih dah time ni gi depan rumah je ada playground dah...

Read more
Kuih Raya ~ Raya PKP 3.0

Kuih Raya ~ Raya PKP 3.0

assalamualaikum salam selasa good morning semua walaupun x de org nak datang  Mummy Ayu still bawa kuar & isi balang2 kuih raya ni letak...

Read more
Punjungan

Punjungan

pagi raya tu... siapkan juga "punjungan" utk jiran kiri & kanan Mummy Ayu letak dlm mangkuk tingkat je... senang plus duit ray...

Read more
Menu di pagi raya

Menu di pagi raya

dah tgk pic raya meh la tgk pic menu pagi raya.... this year beli swiss roll je but nice deco kan.. sedap & x manis sgt sama ngan yg Mum...

Read more
Raya MCO 3.0 - 2021

Raya MCO 3.0 - 2021

assalamualaikum salam isnin salam 5 syawal... dah start keja ke? or WFH? or masih cuti??? Mummy Ayu dah mula bekerja dah cuti 1 hari je.. 1 ...

Read more
Flower hunting....

Flower hunting....

plan pagi ni nak gi cari bunga sekali malam semalam kuar jab... terus singgah kedai bunga tiap2 hari lalu kedai bunga ni masa nak gi keja se...

Read more
Mask raya.....

Mask raya.....

 

Read more
Lampu raya...⭐⭐⭐

Lampu raya...⭐⭐⭐

nie satu lagi yg dah lama Mummy Ayu x buat kat sini (masa kat Bangkok ada jugaks) lampu raya... at our home since Didi x de, memang x de la ...

Read more
Kuih raya - baking mood!

Kuih raya - baking mood!

dah start ke projek kuih raya kengkawan or tunggu kuih tunjuk? Mummy Ayu... dua2 pun ada yg tunjuk pun ada... panjang jugak list pantang ada...

Read more
Projek Kopi 2nd Branch....

Projek Kopi 2nd Branch....

assalamualaikum salam isnin salam ramadhan good morning semua emm..lama x bersiaran mood berblog kureng sikit bulan2 puasa ni blogwalking pu...

Read more
#sahurmummyayu

#sahurmummyayu

bulan puasa ni penuh insta dgn pic2 makanan he he he pagi pic sahur menu simple2 je selalunya memang masak extra masa buka puasa tu malam be...

Read more
Salam Ramadhan...

Salam Ramadhan...

salam Ramadhan cake gitu.... comei kan swiss roll ni? semalam order utk makan2... 😉😉😉 sapa2 geng dok sban, senawang or yg seangkatan dgn ...

Read more
Kri Nanggala 402

Kri Nanggala 402

 assalamualaikum salam isnin  salam ramadhan semalam kita semua dikejutkan & turut sama besedih dgn berita sedih yg menimpa negara jiran...

Read more