Mini Story tag ~ Pixajoy

 semalam sampai dah..
yang ditunggu2...
comei je box nya pun
mini story tag from Pixajoy

last week buat
ada 49 pic semua
dok la pilih2 pic..edit skt2 semua
letak tarikh or bulan
emmm..jenuh gak la but sbb memang dah ada plan...
gigih jugak la

hasilnya....
ni pic kami bertiga kat airport
letak bulan & tahun je 

pic raya kami

pic Ian & Iris berdua...
letah tahun je
tu pun ada yg termiss
sr tahun 2010 - tahun 2021
tahun 2019 & 2020.. tercicir plak

and siap dah projek nya
nak gantung2 kat opis ni
he he he
deco2..utk new year
semalam new flower kan
๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

kengkawan kalau nak buat
sign up dulu ngan Pixajoy
pas tu gi kat "print & card"
pilih stort tag card
bawah story tag card plak
pilih mini story card...

next Mummy Ayu nak try wat
insta story card plak
nak tgk apa beza nya
emmmm...
pilih gambar dulu
๐Ÿ˜‰

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. lama x cuci gambar... nak mengedit n pilih gmbr tu yg malas hahaha

    ReplyDelete
  2. Cantik deko deko letak gambar saiz comel macam polaroid ni. Pernah gak order kat pixajoy ni. tapi order photo canvas lah.

    ReplyDelete
  3. Lamanya tak print gambar. Menarik juga mini story tag ni. Bercinta betoi bab pilih gambar hehe

    ReplyDelete
  4. Woww sangat wire rack dengan gambar-gambar tu. Barulah semangat nak buat kerja! ๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  5. photobook untuk anak2 pun terbengkalai aku ni..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...