About Us

Assalamualaikum..

Saya Mummy Ayu..owner blog pink ni...Jom kenal serba sedikit mengenai saya.

Saya mula berblog since 2009. 

✿ Life Is Beautiful ✿
nie header2 blog Mummy Ayu since mula berblog..
dah 5 kali dah tukar..
and semua pun pink...

A little something about me..
Nama penuh ...Nur Idayu Alwi. 
Saya dilahirkan pada 8 November di Johor Bahru but dibesarkan di Negeri Sembilan.
Currently .. saya bekerja di Bangkok, Thailand
saya di sini bersama anak2.. Ian & Iris
suami.. tak ikut sekali
kami jumpa sekali sekala.. kira PJJ gitu
mcm mana saya boleh kerja kat sini.. boleh baca kat sini
:-)

I am an ex-chef but now.. I am a personal assistant
ha..lawak jer kan..
chef to secretary..but tu la reality nya
and I'm married to a chef..
and he still  a chef..Muhammad Zalmen Zakaria
(yg comel tengah2 tu..itu la Didi saya..nie pic last day dia kat KL Tower hati tu)

I have  2 kids....
2 orang nie la buah hati pengarang jantung saya...

my encem hero....Muhammad Adrian Zikri born in 2006

and my princess....Iris Nur Delisha born in 2008

alhamdulillah....lengkap rasa nya..kami sekeluarga dengan kehadiran putera & puteri kami

apa yg saya suka?
Novel...i love novel!!!
but currently..mood membaca..agak kureng
so..slow sikit la..
and..lagi satu....cita korea..
emm...nie still go on..
emm..drama korea yg best2 and memang layan..

lagi......
saya suka gak masak2..but tgk mood la..
kadang2 rajin..kadang2 malas plak..

lagi....
kat blog nie..banyak gak update pasal saya ngan BFF saya...
tu jer la kot pasal diri saya

terima kasih kerana sudi mengjengahkan diri ke blog saya
and..rajin2 la jengah ke sini..
;-)

salam perkenalan di alam maya!!

No comments:

Post a Comment

Jemputla komen di sini...