Masak masak on weekend!

Masak masak on weekend!

assalamualaikum salam isnin good morning semua!!! as usual... bukan pic menu pagi ni,  tapi hasil pic masak2...weekend lepas ...

Read more
Kuala Lumpur & Bangkok

Kuala Lumpur & Bangkok

assalamualaikum salam khamis good morning semua :-) pagi ni...dua2 mcm nak gi jenjalan je padahal nak ke sekolah last week ...

Read more
Gigih kan diri...

Gigih kan diri...

semalam petang punya cerita memang balik keja tu.. plan nak kuar ke 7 eleven, or tak pun....family mart depan tu sekali..Iris balik s...

Read more
Bosan asyik nasi jer...

Bosan asyik nasi jer...

assalamualaikum salam rabu good morning semua!!! bukan menu pagi ni of coz but...menu dinner malam semalam pasta plak carbo...

Read more
Takde keja, cari keja...

Takde keja, cari keja...

last week.. dapat aktiviti baru he he he... office mate la...mula buat and..dia tahu Mummy Ayu minat benda2 mcm ni so..laju la ...

Read more
Hand phone on weekend only

Hand phone on weekend only

assalamualaikum salam selasa good morning semua nie la gaya nya bila dapat hand phone on weekend sahaja kat mana2 pun dok la ngan h...

Read more
...dan lagi decoupage

...dan lagi decoupage

sabtu plak layan sekali lagi kali ni..wat atas canvas plak 2nd try... and hasilnya... senget plak satu tu tak perasan k...

Read more
Decoupage lagi...

Decoupage lagi...

jumaat malam sambung lagi... men'decoupage' hasilnya.... meriah lagi seronok sbb ada geng bila wat ada geng..serono...

Read more
Mood memasak...

Mood memasak...

assalamualaikum salam isnin good morning semua pic..bukan menu pagi ni ni..menu petang hari sabtu lepas lepat pisang kali k...

Read more
Decoupage lagi...

Decoupage lagi...

lama tak layan wat decoupage.. last weekend gi chatucak beli bag & bahan2 skt kan so malam tadi... gigih la siapkan bag ni ...

Read more
Happy  women's day!!!

Happy women's day!!!

assalamualaikum salam jumaat good morning semua!!! happy women's day!!! :-)

Read more
Jeans day...

Jeans day...

hari ni.... Ian gi sekolah...mcm nak gi jenjalan mana jer jeans day katanya... dia student council...mcm pengawas la kot so...h...

Read more
TRUST

TRUST

assalamualaikum... salam khamis good morning semua redha & percaya aturan Allah kerana Dia sebaik-baik pengatur :-)

Read more
Silent tears....

Silent tears....

tak suka nangis but ada masa...air mata tu just come out f rom no where :-( memory...will remain forever dugaan...mcm2 datang t...

Read more
Choir pulak...

Choir pulak...

assalamualaikum salam selasa good morning semua lama tak jengah lama tak update biasa la..ada musim busy last 2 week... k...

Read more
Lama ku tunggu...

Lama ku tunggu...

petang semalam.. dapat dah redeem dr nov tahun lepas, feb tahun ni baru dapat hasil kumpul setem 7 eleven tahun lepas he he.. ...

Read more
Baked Day ~ CIS

Baked Day ~ CIS

nie la projek Mummy Ayu malam semalam layan kan Iris nya projek kat sekolah hari ni....ada "Baked Day" so..parents dialu-...

Read more