Alhamdulillah....

Alhamdulillah....

jom nak cita good news yg Mummy Ayu ckp hari tu firtsly... alhamdulillah syukur sgt...ke hadrat Ilahi bila dpt news ni.. seronok ...

Read more
5 buku..

5 buku..

as usual hujung tahun Mummy Ayu akan balut buku utk new year and ..utk tahun depan simple2 je brown color but ada bunga2 skt last...

Read more
Happy birthday Puan Nadia!!!

Happy birthday Puan Nadia!!!

khamis lepas... sambut bday..one of our friend Puan Nadia actually dah suprise dah masa x'mas party tu but the day it self ken...

Read more
Be bye 2019, welcome 2020!!!

Be bye 2019, welcome 2020!!!

assalamualaikum salam selasa good morning semua!! keja ke? Mummy Ayu keja ari ni pejam celik, pejam celik esok dah masuk 20...

Read more
Cuti

Cuti

assalamualaikum salam isnin good morning semua minggu ni sure ramai yg cuti kan hujung tahun... amik 2 hari isnin & sel...

Read more
For doraemon lover!!!

For doraemon lover!!!

lama dah nampak set make up ni dok nak beli, but nanti la..nanti la baru2 ni..jumpa beli terus  for my sis..Wani la dia kan minat sg...

Read more
X'mas party

X'mas party

christmas lepas... 25 dis baru ni one of our friend host x'mas party last year dia balik, this year x balik so..dia wat makan...

Read more
Ahad lepas....team orange

Ahad lepas....team orange

ahad pun kuar gak kali ni kuar awal skt team orange plak Ian nak potong rambut tgk Iris.... saja je sambil tunggu tu dok la a...

Read more
Sabtu lepas

Sabtu lepas

banyak sebenarnya cerita but..slow plak update blog sabtu lepas.. petang tu..ada ppt kat BNH (nanti story lain) saja ajak Ian &...

Read more
Makan-makan....meriah!!!

Makan-makan....meriah!!!

this week..& next week ramai je yg cuti kan kami2..yg x cuti ni kena la keja siap kan mana2 yg patut plus...makan2... h...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning!!! lama x update he he he.. lama gak x blogwalking ada good news... :-) will ...

Read more
Year end party!

Year end party!

mcm2 even hujung tahun ni last weekend.... ada year end party so the day before tu Mummy Ayu busy wrap hadiah sbb nak kasi pd kids.....

Read more