The preparations!!!

The preparations!!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua cita throwback lagi ni persiapan utk jamuan raya kami hari tu 1 week before tu dah bus...

Read more
Olympic Day 2019 Run

Olympic Day 2019 Run

assalamualaikum salam selasa good morning semua cita backdated yer last 2 week punya story simpan pic wat kenangan kat sini ...

Read more
20 Syawal

20 Syawal

assalamualaikum salam isnin good morning semua salam syawal juga..still dlm bulan syawal hari ni 20 syawal dah 2 tahun dah Di...

Read more
Jamuan Raya....

Jamuan Raya....

assalamualaikum salam khamis good morning semua!!! busy busy but curi masa jab update jamuan raya last week as usual 3 of us tema...

Read more
Busy giler...

Busy giler...

assalamualaikum salam rabu good morning semua busy busy busy  busy giler minggu ni masuk 3 minggu dah busy 1st week..bu...

Read more
Breakfast dulu...

Breakfast dulu...

assalamualaikum salam jumaat good morning!!! kopi dulu... sempat tapau kopi pagi ni balik dr hotel tadi and of coz bukan ...

Read more
Hari Raya Ketiga....

Hari Raya Ketiga....

raya ketiga kami Jumaat lepas... Iris dah sekolah dah Ian...malas nak gi, nasib baik jugak la sbb boleh la harap dia tolong mana yg...

Read more
BNH visit..

BNH visit..

pagi ni.. masuk ofis jab than kuar balik bawak Ian gi sepital since semalam tak gi sekolah...sakit perut katanya masuk 2 hari.....

Read more
2 days sebelum raya

2 days sebelum raya

isnin petang tu malam tu pengumuman raya kan mana tau...kalau2 bangkok raya awal ke sekali tak...sama je ptg tu..buka order je and..h...

Read more