Short holiday!!!

settle sending off
kami tunggu flight kami plak
kul 2 petang
:-)
3 of us je

bagss..
2 hand carry, 1 check in


ke mana kah kami?
Ho Chi Min City, Vietnam

naik Vietjet

seronok Iris
sbb kenaik bas, pastu naik tangga naik kapal terbang
suka

perjalanan 1 1/2 jam je
tapi kali ni boring la
sbb no tv, malam sebelum tu
dah siap2 download movie
so..layan jugak la hp

suka sgt view ni
tapi tak leh duduk tepi tingkap
penin

alhamdulillah...sampai dah
amik bag 

jom ke hotel
jalan jam jugak
byk motor
and kat sini
pemandu di sebelah kiri
wah....

dekat nak 1 jam gak la naik grab
bising
sikit2 hon, sikit2 hon
motor banyak
adoi la....

hotel kami kat Malaysian street je
senang
makan, shopping..
semua kat situ je

dah mcm kat Malaysia pun
sbb semua pun ckp Malaysia
sampai2 je dah jumpa org Malaysia
:-)
rest halal pun banyak kat area tu
senang la

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. alhamdulillah bestnya jalan2 dengan family ^_^

    ReplyDelete
  2. Ramai jugak ye org Malaysia kat sana..
    Syoknya boleh short holiday..
    Penat2 keje, enjoy plak dgn anak2

    ReplyDelete
  3. Wah.. best jalan jalan.. tak sampai lagi ke sini.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...