Zakat Fitrah

alhamdulillah last week lagi dah settlekan bayar zakat fitrah takut lupa plak lambat2 kawan2 dah ker? tahun ni tahun yg kelima  Mummy Ayu ke...
Read More

Japanese roses

seronok tgk bunga2 kan.. turn japanese roses plak daun nya..bukan main rimbun lagi bunga ada skt2  but suka jugak sbb ada mcm2 color   ๐Ÿ˜๐Ÿ˜...
Read More

Terima kasih atas ingatan!

buka puasa hari selasa lepas dapat kek... kiriman dr org jauh... red velvet... yum yum...  terima kasih atas ingatan...dari kejauhan.... ๐Ÿ’“...
Read More

Ujian itu suatu hikmah

 assalamualaikum salam khamis salam ramadhan selamat pagi.... pagi ni bangun dgn mood yg swing rasa a bit down ikut hati memang malas sgt na...
Read More

Iftar day 18

pejam celik..dah 18 hari kita semua berpuasa kan? this year...Mummy Ayu kurang snap2 & upload pic masak2... sesekali jer... semalam bali...
Read More

Villa Kristal – latest Malay drama yg pannnasss!!! Jom layan di We TV

 baru2 ni Mummy Ayu layan series malay drama ni Villa Kristal drama ni x tayang kat tv…Mummy Ayu tgk  kat We TV app free je sign up..bole...
Read More

Coffee di bulan Ramadhan

assalamualaikum salam khamis salam ramadhan  good morning semua!!! bulan2 puasa ni Mummy Ayu memang kurang sgt minum coffee kalu minum pun.....
Read More

Coffee time with Lana

now bila balik Nilai Mummy Ayu ada bff baru...here we are Mumy Ayu with Princess Lana Qaisara ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dah jadi geng sekarang ni kopi2 pun nga...
Read More

Berbuka with Mertua

weekend lepas kami balik Nilai jab berbuka puasa with Mak & Abah & family mertua yg lain alhamdulillah meriah menu..of coz tapi dah ...
Read More

Bunga raya ~ Part 2!

assalamualaikum salam selasa salam ramahdan salam Nuzul Al Quran good morning semua sambungan entry hari tu bunga2 merah pulak hari ni hari ...
Read More