GIVEAWAY BZ SATU 2022

 jenjalan blog kengkawan tadi 
jumpa giveaway ni
so..jom support & join....


syarat2 nya simple je
spt di bawah.... 

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

๐Ÿ’ FOLLOW blog ZARIDA
๐Ÿ’ Beralamat di MALAYSIA
๐Ÿ’ Buat satu posting dengan tajuk GIVEAWAY BZ SATU 2022 dan masukkan sekali banner di atas dalam entry tersebut dan back link ke entry giveaway ini
 ๐Ÿ’ Sila tinggalkan link entry korang tu di ruangan komen entry giveaway ini.


TARIKH TUTUP:
13 OGOS 2022, jam 11.59 malam


SENARAI HADIAH:
๐Ÿ‘‰ 1x set Inai Republic (Pilihan Leopard Edition atau Chocolate Edition)
๐Ÿ‘‰ 1x Inai Mommy (Pilihan warna:  Red, Maroon, Pink, Brown, Black)
๐Ÿ‘‰ 2x Inai Baby (Pilihan warna:  Red, Maroon, Pink, Brown, Black)
๐Ÿ‘‰ Saguhati Penyertaan - akan dimaklumkan kemudian.

hadiah pun menariks
so..jom join ramai2 !!!!


About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. Semoga bertuah MU.
    Macam nak join jugaklah

    ReplyDelete
  2. Saya ingat saya orang pertama sertai. Hehe..
    Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  3. Terima kasih join ga BZ. Dah lama juga tak jenjalan kat blog mummy ayu.

    ReplyDelete
  4. lamanya takde orang buat GA. Good luck!

    ReplyDelete
  5. blogwalking dari GA yg sama https://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2022/08/giveaway-bz-satu-2022.html

    ReplyDelete
  6. Assalam...jemput join giveaway saya! :) https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...