Projek Kopi 2nd Branch....

assalamualaikum
salam isnin
salam ramadhan
good morning semua

emm..lama x bersiaran
mood berblog kureng sikit bulan2 puasa ni
blogwalking pun slow slow je
he he...

but mood berkopi..mcm tu jugaks
x dapat pagi
malam2 pun tekak tu windu je kopi
hanya coffee lover je yg memahami perasaan ni

tambah2 lagi
Mummy Ayu nya fav kopi dah bukak 2nd branch dekat sban 2
yeah!!!
projek kopi la
sebelum ramadhan ari tu bukak dah
sempat la walk in, lepak2 mengopi jab


congrats to Projek Kopi
1st branch kat mydin senawang
2nd branch ni...kat mydin Sban 2 plak
lagi dekat
us....
shopping stok nak puasa tu
before balik..singgah jab

my fav....cappucino 
saja je dine in
sbb leh dpt kopi cantik2 mcm ni
Ian & Iris....fav diaorang ice caramel latte
Mummy Ayu suka yg ice, but sesekali layan hot...ok jer

bulan puasa ni...kalu rajin & kalu craving sgt
gi jugak tapau
emmm....
malam semalam pun....
kopi jugaks...
😋😋😋

moga yg baik2 saja utk kita semua
in sya Allah





mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. Bestnya bila ada tempat yang jual kopi kena dengan tekak kita..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...