How I wish...

 jengan blog Along SA
tgk dia minum kopi lepas lunch
alahai..baru je bebel sorang2 pagi tadi lepas beli kuih utk boss
kenapa la takde coffee shop yg best2 otw jalan nak ke opis tu
how I wish la kan
leh singgah tapau a cup of coffee
sebelum gi keja tu
😢😢😢

ada je mesin kopi
tapi pagi2 mcm kelam kabut je nak siapkan bfast, mana nak bersiap lagi
plus senang tapau je la kan

baru2 ni tapau nescafe...
lama giler kot x minum nescafe + susu pekat
x habis pun minum, padahal tu one fav la dulu

now kat opis..kadang bancuh la black coffee

fav coffee shop...kat senawang nun - Projek Kopi
seminggu sekali pun susah nak dpt

coffee mc'd pun x berapa sangat la
costa rica pun ok gak
cuma kena belok jalan lain masa nak gi opis tu
malas nak belok2 tu

so...just my wishes je la kannnn
:-(

tak semua yg kita nak kita akan dapat
he he he..
ayat pujuk hati

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. Sebenarnya lama gak tak mengopi...ye la sensorang kan kat KL ni...

    ReplyDelete
  2. ehehe sapa suka kuppi mesti ada feeling yang sama..
    rindu nak menguppi..

    ReplyDelete
  3. Jom lah kita mengopi sesama blogger...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...