Watson planner

last week...scroll FB
nampak promo ni kat watson
emmmm...menariks

masa gi buat specs Ian hari tu
singgah la watson jab
Ian..nak pencuci muka la
Iris nak shower gel la
beli2 dpt 2 cop dah
kena ada 3 cop
baru boleh beli planner tu 

warna pink cantik
but kat watson tu dah abis color pink
sanggup tu singgah watson kat kemayan square
(masa beli BR & Coffee Bean tu)
but sama...takde stok pink
ala....

ahad tu gigih gi Aeon (masa gi popular bookstore tu)
pun sama x de pink dah
emm..hitam pun hitam la
beli la berus gigi, deodorant dll..wat stok 
sbb nak jugak planner tu
dapat la...
more kpd note book la bukan planner
but suka sbb ada folder tu
comei
nak guna bila..ntah
saja gatai

and beli hp holder ni jugak
yg ni ada color pink
😆😆😆

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. saya punya warna pink! cute kan planner tu hehehe

    ReplyDelete
  2. hehe sebab kaler pink tu soft jee cantik kaler dia..
    lajuu habis. tapi itam pun menawan.. nmpk xclusive..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...