Cuba teka?

Cuba teka?

Nie gambar yang terbaru, taken last 2 days...So... cuba teka, yang mana Adrian & yang mana Iris ? This is both first picture .

Read more
Me...

Me...

Selalu letak gambar anak je, kali nie letak gambar sendiri. nie kat opis, tgh busy-busy, sempat plak posing ckit...macam mana busy pun, kena...

Read more
My prince & my princess

My prince & my princess

Actually buat blog nie saja je suka-suka. so, tu yang letak gambar memacam tu... Yg nie taken last weekend. tak pegi mana pun, lepak kat ...

Read more

::Baby Lana's Wardrobe::: Kasut Baby yang comel:)

::Baby Lana's Wardrobe::: Kasut Baby yang comel:)

Read more
My big happy family

My big happy family

this is my big happy family except my hubby coz last year dia tak dapat cuti and of coz' except iris coz raya tahun lepas dia raya ka...

Read more
7 signs that your childs loves you

7 signs that your childs loves you

1. Your newborn stares into your eyes — he's / she’s actually working hard to memorize your face. He / she doesn't understand any...

Read more
Buzz day ADRIAN

Buzz day ADRIAN

Nie waktu buzz day party Ian yang ke 3 last week. Nie lah Daddy nye. so...this is my small but happy family...me... MUMMY, DADDY, IAN &...

Read more
The picture of 3 of us

The picture of 3 of us

This is the picture of us mummy, ian & iris....

Read more
Happy girlie

Happy girlie

Iris....happie sesangat la tu...

Read more
Brother & Sister

Brother & Sister

This photo taken last saturday. Suppose nak buat potong jambul iris tapi tak jadi coz daddy ada function so buat kenduri doa selamat je, t...

Read more
First kiss from abang Ian

First kiss from abang Ian

Sayang Iris.... First kiss macam bercinta pulak.. but this is a first kiss from abang Ian to his little sister.. Iris . Sian dia 2 malam k...

Read more
First picture of Iris

First picture of Iris

Nie gambar pertama Iris waktu lahir. Baru je beberapa minit..lahir 3 Nov 2008, time...2.01 petang, berat 3.8 kg. Alhamdulillah dapat baby gi...

Read more
My little Princess...IRIS

My little Princess...IRIS

Nie dia my little princess...IRIS NUR DELISHA. me yang bagi nama dia, maksudnya...bunga cahaya kegembiraan. baru je 3 bulan hari nie...

Read more
Meet my 'bujang' ADRIAN

Meet my 'bujang' ADRIAN

This is my elder...MUHAMMAD ADRIAN ZIKRI. Baru je 3 tahun this 3rd Feb. Party kat KFC Ampang. Happening gak cuma buat malam, so tak ramai y...

Read more