Gigi

Gigi

emm.... pic menceritakan segalanya... Iris demam sikit nampak gigi atas dia nak kuar lagi 2 batang kalu tak silap Ian dulu waktu birthday s...

Read more
My Hero & My Princess

My Hero & My Princess

cita pasal last week lagi... yang nie taken waktu gie dinner last saturday malam === yang nie plak aktiviti di hari Ahad Daddy gie work.. s...

Read more
Update pasal contest!

Update pasal contest!

seperti yang dijanjikan little bit update pasal 1st contest anjuran Mummy Ayu sambutan ok... so far ada 13 peserta... tapi tu pun dah pening...

Read more
Zoo Negara

Zoo Negara

weekends..lama tak cita pasal weekends kan? minggu lepas Daddy off hari sabtu so.. we all gie ....zoo negara!!! bebudak tu suka sangat lah ...

Read more
Follower ke 100

Follower ke 100

emmmm..sedar tak sedar dah 100 dah follower Mummy Ayu (orang lain lagi ramai) but for Mummy Ayu suka!!! so..memang dah ada niat nak kasi had...

Read more
I'm Yours

I'm Yours

nak join contest....! yang nie last lay hari nie...minta minta la diterima lagi.. (silap tarikh la, ingat 26 okt...rupanya 26 nov...sowie ye...

Read more
Keputusan Cooking Contest Mummy Ayu....

Keputusan Cooking Contest Mummy Ayu....

emmm...penatnya rasa last week busy sangat khamis cooking contest jumaat tu pun busy ntah apa apa balik keja dekat pukul 8 malam... tu yang ...

Read more
Cooking contest...berdebar

Cooking contest...berdebar

emmm..esok pertandingan memasak yang Mummy Ayu cerita dulu... kat link nie takuttt...dulu jadi chef pun tak pernah join contest la nie keja...

Read more
Mummy Ayu dapat hadiah....

Mummy Ayu dapat hadiah....

wah..entry pasal hadiah lagi... last week Mummy Ayu terpilih sebagai salah seorang pemenang saguhati di blog MamaTisya... seronoknya.... th...

Read more
Semalam....

Semalam....

busy.... my Dato' nak pi ouystation esok so..macam macam nak disettle kan hari ni jugak tiada tangguh tangguh so...layan kan aje la pic ...

Read more
MamaTisya Duit Raya Giveaway

MamaTisya Duit Raya Giveaway

(sticky mood...new entry please down..tq!) kan dah cakap... hari nak buat entry contest aje... === kali ini untuk diri sendiri contest from ...

Read more
Weekends...

Weekends...

belated punya cerita last week punya pic plus gambar weekends baru baru nie... Ian & Iris leka main... nie pic my hero... seronok ngan...

Read more
Berkebun sambil buka cafe...

Berkebun sambil buka cafe...

he he he entry dari umah... my bro ..dido..bawak balik lap top plus ada broadband plak so..bersiaran dari pandan indah la me.. tapi tak leh ...

Read more