PERKEP???

PERKEP???

PERKEP??? nie bukan gambar PERKEP ye.. nie gambar Ian & Iris semalam gie jenjalan kat KLCC Iris little bit ngantuk... ! ! ! Jumaat yang...

Read more
Raya Gathering 2009 & Air Hitam

Raya Gathering 2009 & Air Hitam

sambung balik cita raya hari tu ye ada cikit je lagi nak cita pasal gathering family pic before gi gathering tu... we all posing dulu befo...

Read more
Si Comel Berbaju Raya Contest

Si Comel Berbaju Raya Contest

Entry contest lagi.. dah dikata hari nie mood nak join contest... === kali nie contest untuk my hero Ian and also my princess Iris contest k...

Read more
@ Baby in Gown Contest @

@ Baby in Gown Contest @

Hari ni semangat nak buat entry contest so.. wish us alots of luck!!! === First contest untuk hari nie untuk Iris "Baby in Gown Contest...

Read more
Hadiah....

Hadiah....

stop kejab cita raya... tukar cita jab ek nie ada la sikit hadiah yang akan diposkan kepada beberapa kenkawan alam maya ku so..tunggu je ek....

Read more