Lunchdate express...

Lunchdate express...

ha...lewat petang baru kuar entry lunch busy la plak so..tadi kuar lunch lambat sebab tunggu boss..sekali boss lmbat PA kuar dulu siap ada o...

Read more
Mummy Ayu Chocolate Giveaway

Mummy Ayu Chocolate Giveaway

alllloooo.... lama rasanya tak buat give away/ contest so..Mummy Ayu nak buat simple give away sempena Mummy Ayu suka giler chocolate so... ...

Read more
senarai nama peserta Mummy Ayu Chocolate Giveaway

senarai nama peserta Mummy Ayu Chocolate Giveaway

ok..seperti yg dijanjikan this is final list nama nama peserta yg join Mummy Ayu Chocolate Giveaway tq so much sebab join and good luck semu...

Read more
Hadiah sudah siap!!!

Hadiah sudah siap!!!

allooo... hadiah giveaway choc Mummy Ayu dah siap dibalut plus ada card tecik atas dia tinggal nak cabut winner weekend nie pas tu masuk sam...

Read more
Lagi posing posing di KLIA

Lagi posing posing di KLIA

alloooo...selamat pagi!!! indah sungguh pagi jumaat ini mita minta la tgh hari nanti free supaya senang nak lunch nanti dgn sapa kalu bukan ...

Read more
Update pasal MummyAyu Chocolate Giveaway

Update pasal MummyAyu Chocolate Giveaway

update sikit pasal chocolate giveaway Mummy Ayu .... yg akan ditutup esok jam 12.00 tengahari so far ada 125 penyertaan so..disebabkan sambu...

Read more
Hadiah yg tak disangka..apa pun ..ma acih sesangat!!!

Hadiah yg tak disangka..apa pun ..ma acih sesangat!!!

suka suka hari nie dapat hadiah dr my boss yg baru balik dr outstation tudung..cantikkan? dr singapore jer... kali nie Datin pun ikut so..di...

Read more
Sepetang di KLIA

Sepetang di KLIA

alloooo... windu nye ngan blog... blog windu tak ngan diriku? he he he.. baru sehari tak jumpa lambat buat entry pagi nie boss baru balik dr...

Read more
Alllooo allloooo....roger...

Alllooo allloooo....roger...

(entry auto publish) emmm..kalu dah gie jenjalan tu ada je la mainan yg dapat so...kali ni dapat nie Ian kan sekarang tgh fanatik ngan Toy S...

Read more
Ian nak baby tak?

Ian nak baby tak?

(entry autopublish...tuan umah ke KLIA) sambung lagi ekoran cita kat KFC tadi... sambil tgh tunggu Daddy beratur beli mamam sambil snap snap...

Read more
Jenjalan ngan Daddy pulak

Jenjalan ngan Daddy pulak

(entry autopublish sbb tuan rumah gie KLIA) selamat pagi... dah mamam? busy? ari nie Mummy Ayu cuti sbb balik Nilai sbb petang nanti nak gie...

Read more