Lunch dengan KFC..hah!!

Lunch dengan KFC..hah!!

salam siaran dari seremban... busy er keja hari nie? opis Mummy Ayu masuk tadi dah 3 kali dah call nasib boss tak de..kalu tak...lebih dah t...

Read more
Iris in her 1st kaftan...

Iris in her 1st kaftan...

alloooo..salam di pagi jumaat dah sarapan? opss...sahur... sahur apa tadi pagi? he he he Mummy Ayu buat entry ni kul 12.23 am..pagi ni sebab...

Read more
Jual Hamper la pulak...

Jual Hamper la pulak...

sempena nak raya nie Perkep kat opis Mummy Ayu nie buat jualan hamper emm..mcm mcm jenis ada besar..kecik.... mahal..murah... semua ada.....

Read more
1st duit raya on 1st day puasa..

1st duit raya on 1st day puasa..

salam di pagi yg dah cerah (lambat buat entry ari nie) so...amacam dah 2 hari dah puasa kejab ajer masa berlalu kan? semalam terima bungkusa...

Read more
Kuih wajib time buka puasa..

Kuih wajib time buka puasa..

semua org ada kuih fav time buka puasa kira macam menu wajib gitu kalu Mummy Ayu menu wajib kalu buka puasa tu... nie dia... MURTABAK yum y...

Read more
Lauk berbuka puasa nanti

Lauk berbuka puasa nanti

ha..tajuk tergezut je pagi lagi dah sembang pasal lauk buka puasa bukan apa saja nak share lauk buka Mummy Ayu petang nie dah siap dah ha ha...

Read more
Diserang lagi setelah sekian lama....

Diserang lagi setelah sekian lama....

allooo....salam ramadhan... puasa tak??? bagi Mummy Ayu alhamdulillah ari nie puasa..sahur pun sahur... so...a bit ngantuk la sbb bangun kul...

Read more
Selamat Menyambut Bulan Ramadhan!!!

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan!!!

ok...hari nie majoriti blog.... buat entry Selamat Berpuasa so..Mummy Ayu pun nak juga.... to semua kengkawan yg baca blog Mummy Ayu Selama...

Read more
Nantikan chocnye....

Nantikan chocnye....

ok...untuk semua pemenang Mummy Ayu Chocolate Giveaway ... hadiah semuanya Mummy Ayu dah pos tadi tengahari so...dalam sehari dua nanti dapa...

Read more
Nak tengok bulan....

Nak tengok bulan....

kejab je dah nak masuk bulan ramadhan sok sok..kejab jer dah nak raya sekarang masa sekejab jer kan berlalu so..petang nie diaorang tengok a...

Read more
Bawak 'baby' jenjalan....

Bawak 'baby' jenjalan....

morning......selasa sudah..esok kita puasa.... so..dah b'fast lum? ok..sambil sambil b'fast tu meh layan anak dara bam bam nie pic n...

Read more
Upah Choc jugak...

Upah Choc jugak...

ok..lanjutan giveaway choc Mummy Ayu tu time beli choc untuk hadiah tu of coz beli untuk Ian & Iris and of coz untuk Mummy Ayu jugak so ...

Read more
Mr. & Miss Specky

Mr. & Miss Specky

he he he... layan pic Ian & Iris pakai spek lama Mummy kemas kemas jumpa ala....spek main main bukan ada power pun saja suka suka.. namp...

Read more
Dan pemenangnya ialah.......

Dan pemenangnya ialah.......

oklah...dah abis dah suspen kat you all... nak revealkan pemenangnya untuk Mummy Ayu Chocolate Giveaway drum role please.... ! ! ! ! ! and t...

Read more
Cabutan telah berjalan dengan lancar.....

Cabutan telah berjalan dengan lancar.....

allloooo....selamat pagi selamat ari isnin!!! tinggal 2 hari lagi je kita semua leh b'fast kul 7, kul 8 .. pas tu..kita semua kena b'...

Read more