Tiger.......oum...!!

Tiger.......oum...!!

ha...balik Nilai semalam ada plak patung rimau besar nie mula mula masing masing takut lama lama.. ha..nie la jadi abis rimau di kerjakan t...

Read more
Souvenir dr Tok Wan & Mak Tok

Souvenir dr Tok Wan & Mak Tok

samapi je umah cucu cucu excited dok tolong bukak kan beg cari apa la tu.... tengok la...Ian & Mia berebut nak bukak... he he he Iris m...

Read more
Menanti dengan penuh sabar..

Menanti dengan penuh sabar..

ha...sampai kat KLIA kul 10 lebih fligh sampai dalam kul 11 cam tu tapi tunggu nak amik bag tu yg lama sikit so..dalam tunggu tu... emmm...m...

Read more
Brother & Sister love in KLIA

Brother & Sister love in KLIA

salam semua... bersua kembali.....selepas cuti satu hari letihnya..walaupun cuti bukannya rehat pun plus malam semalam sampai dekat nak puku...

Read more
Bila raya..kenangan menjelma..

Bila raya..kenangan menjelma..

bila nak raya nie mcm mcm kenangan kita masa kecik mcm teringat ingat jer kan paling kita suka raya ni time kanak kanak la.... mula dgn baju...

Read more
Fly fly away.....

Fly fly away.....

selamat pagi kenkawan ini autopublish yer tuan umah cuti lagi aik..lagi? ari nikan 19 ogos so..kami nak gie KLIA amik Tok Wan & Mak Tok ...

Read more
Dah sampai dah yang ditunggu.....

Dah sampai dah yang ditunggu.....

apa yg ditunggu tunggu tu suar Ian nie ha..semalam sampai.... bukan Mummy Ayu yg tunggu tapi tuan empunya nya la..... bukan apa lately nie ...

Read more
Inai dijari....

Inai dijari....

selamat pagi.... amacam pagi nie..ngantuk? sama la kita...bulan puasa nie ngantuk tu normal la... tapi kalu tak bangun sahur..tak larat pula...

Read more
Masak2 dah, Doll dah..kali ini gardening plak...

Masak2 dah, Doll dah..kali ini gardening plak...

ha...ini dia toys untuk Iris he he he.. jangan kata Iris....Mummy pun berkenan (memang la..sbb tu beli untuk Iris..he he) mula nampak kat JJ...

Read more
Selamat dah hp Mummy...

Selamat dah hp Mummy...

cita lebih kurang sama je ngan cita Anje pasal toys baru untuk Ian before ni Ian memang suka main game kat hp Mummy, hp Daddy, hp Tok Umi......

Read more
Ian buat konsert lagi....

Ian buat konsert lagi....

sambung lagi story weekend ari tu emmmm..sabtu lepas buka kami sefamily dah balik KL dah sbb Cik Daddy keja ahad tu so..Ahad..lepak kat umah...

Read more
Sedih baca paper pagi ni....

Sedih baca paper pagi ni....

salam di pagi ramadhan yg ke 7 dah seminggu kita puasa... pagi nie hujan gerimis time Mummy Ayu sampai opis pas tu tergerak nak cari majalah...

Read more
Sahur pagi tadi

Sahur pagi tadi

dah petang baru nak story pasal sahur he he he tak de apa saja nak story so far selama 6 hari puasa nie after sahur memang tak tido lagi kec...

Read more
Nak cari lain....lain yg jadi...

Nak cari lain....lain yg jadi...

sambung lagi cerita kat seremban sabtu tu daddy cuti so..sambil tu jenjalan la kat JJ ingat nak cari baju raya la untuk Ian & Iris tapi ...

Read more
Projek time cuti....

Projek time cuti....

salam ramadhan di pagi isnin kejab aje dah 6 hari dah kita puasa emmm..persiapan raya mcm mana? Mummy Ayu adalah dah mula sikit sikit... so....

Read more